Kadına şiddet kameralara böyle yansıdı. Arkadaşı da engel olamadı

Kadına şiddet kameralara böyle yansıdı. Arkadaşı da engel olamadı
İstanbul Şişli'de meydana gelen olayda, iddialara göre Tuğba Erçakar (26) ayrılmak istediği erkek arkadaşı M.H.B. tarafından darbedildi. Erçakar’ın darp anına ilişkin görüntüler saniye saniye kameralara yansıdı. Söz konusu görüntülerde, Erçakar’ın kız arkadaşının da M.H.B'ye engel olamadığı görüldü.

Kadına şiddet bu kez İstanbul Şişli'de kendisin gösterdi. Elde edilen bilgi ve iddialara göre geçtiğimiz çarşamba günü Tuğba Erçakar kız arkadaşının evindeyken ayrılmak istediği erkek arkadaşı M.H.B. geldi. M.H.B. eve girer girmez Erçakar'a saldırarak yumruklamaya başladı. Kız arkadaşı da Erçakar'a yardım etmek istese de başarılı olamadı. Olayın ardından Erçakar darp raporu alarak M.H.B.'den şikayetçi oldu. 

ayrilmak-istedigi-erkek-arkadasi-darbetti-o-anlar-guvenlik-kamerasinda-4481-dhaphoto3.jpg

SORUŞTURMA DEVAM  EDİYOR

Şiddetin görüntülerini Twitter hesabından paylaşan Tuğba Erçakar M.H.B.'nin serbest bırakıldığını ve kendisi ile kız arkadaşını tehdit ettiğini iddia etti. Olayla ilgili soruşturma ise sürüyor. 

buz-son.jpg

SANİYE SANİYE KAMERAYA YANSIDI 

Tuğba Erçakar'ın darbedildiği anlar ise olayın gerçekleştiği evin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde M.H.B eve girer girmez Erçakar'a saldırıyor. Erçakar'a yumruk atan M.H.B.'ye kız arkadaşı da yardım etmek istese de başarılı olamıyor. Erçakar'ın uğradığı şiddet dakikalarca sürüyor. 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı