Kadir Topbaş istifa etti mi ettirildi mi?

Kadir Topbaş istifa etti mi ettirildi mi?
Başbakan Binali Yıldırım, Habertürk, TRT Haber, NTV, CNN Türk ve A Haber ortak yayınında soruları yanıtladı. Topbaş'ın istifası ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Başbakan Binali Yıldırım, canlı yayında gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtladı. 

Veysi Ateş'in Kadir Topbaş ile ilgili, "İstifa etti mi ettirildi mi?" sorusuna Başbakan Yıldırım, "O ne demek yani?" dedi. 

İstifası ile ilgili bir gerekçe kamuoyuna yansımadığının belirtilmesi üzerine, "Daha ne o zaman, niyet okumaya gerek yok" yanıtını verdi.

İşte Yıldırım'ın konuşmasından satırbaşları:

"ARKA PLANINDA, ZİHNİNDE NE VAR BİLEMEM"

İstifa etti diye bilgi geldi ama orada istifa ettirildim gibi mi bir şey söyledi? İstifa tek taraflı bir iradedir. Bundan doğal bir şey yok. Arka planında, zihninde, ruh dünyasında ne var bilemem. Bunun en güzel cevabı Kadir beydedir. Kadir beyle konuştum, istifadan önce de konuştum, istifadan sonra da konuştuk. Bana istifa konusunda bilgi verdi sadece. Yerine ilçe belediye başkanlarından biri gelir muhtemelen. 28 Eylül'de İBB Belediye Meclis'i toplanacak. 

"BİZİM DE BURADA İYİ KÖTÜ BİR İŞİMİZ VAR"

Şimdi koltuk boşaldı, başka biri gelip oturacak. Bizi nereye koyacaksınız? Koltuk dolu. Bizim de burada bir iyi kötü işimiz var yani. 

İlgili Haberler