Tarım Kredi Marketinden aldığı unun içinden çıkanı görünce şaştı kaldı. Tövbeler tövbesi artık reisin dediği yerden almam

Tarım Kredi Marketinden aldığı unun içinden çıkanı görünce şaştı kaldı. Tövbeler tövbesi artık reisin dediği yerden almam
Kahramanmaraş’ta Tarım Kredi Kooperatifi’nden un alan vatandaş şoke oldu. Vatandaş, “Fakat daha tövbeler tövbesi, reisin dediği yerden vallahi almam" diyerek isyan etti.

Erdoğan yaptığı bir açıklamada, Tarım Kredi Kooperatifleri kurumlarının kar amaçlı kurulmadığını vurgulayıp, bu marketlerdeki ürünlerin fiyatlarının indirilmesi talimatını vermişti.  Bunun üzerine ülke genelindeki 1400 Tarım Kredi Kooperatif marketi şubesinde 30''dan fazla üründe fiyatların indirileceği ve indirim uygulamasının 15 Ağustos''ta başlayacağı duyurulmuştu. Ancak  indirimin başladığı gün, bazı ürünlerin fiyatında artışlar görülmüştü. Bu olayların ardından yeni bir skandal daha eklendi. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Tarım Kredi Kooperatifleri’ne ait bir marketten alışveriş yapan vatandaşı paylaştı.

“GÜLERİZ AĞLANCAK HALİMİZE”

Öztunç görüntüleri, “Elbistanlı hemşerim Mustafa Bey, Erdoğan’ın önerisine uymuş ve Tarım Kredi Kooperatifi marketinden alışveriş yapmış. Ne mi olmuş? İzleyin görün. ‘Güleriz ağlanacak halimize’ dedirtecek bir video” ifadeleriyle paylaştı.

TOPAK ÇIKTI

Videoda Elbistanlı vatandaş, marketten aldığı iki paket undan birini açarak unun topak topak olduğunu gösterdi. Vatandaş, içindeki unun sertleştiği anlaşılan diğer paket için ise “Bu da takoz” dedi. Elbistanlı vatandaş, “Hiç yapmadığım bir şey yaptım. Tarım ve Kredi Kooperatifi’nden gittim, ucuz diye, hani reisim diyorsun ya ‘şu kadar ucuz, şöyle ucuz’, evet reisim, ben de gittim, alalım dedik” dedi.

“TÖVBE BİR DAHA REİSİN DEDİĞİ YERDEN ALMAM”

Vatandaş aldığı üründen memnun olmadığını ifade ederek, “Bakın, kooperatif malıymış. Bu un. Şu da takoz. Bu da takoz, arabanın arkasına bırakacağım kaçmasın diye. Takoz olarak aldım. Bunu götürüp iade edeceğim. Fişim de burada. İade edeceğim. Fakat daha tövbeler tövbesi, reisin dediği yerden valla almam, billahi almam” diye konuştu.

İlgili Haberler