Kahrolsun binlerce çocuğu babasız bırakan halk düşmanı teröristler. Babalar Günü kutlu olsun

Kahrolsun binlerce çocuğu babasız bırakan halk düşmanı teröristler. Babalar Günü kutlu olsun
Şehit çocukları, kahraman babalarının Babalar Günü’nü kutlamak için şehitliğe gittiler ve her yıl gibi bu yıl da buruk bir Babalar günü geçirdiler.

Babalar Günü kutlu olsun

Her yıl haziran ayının üçüncü pazar günü Babalar günü olarak kutlanıyor. Bu sene Babalar Günü 20 Haziran 2021 Pazar tarihinde kutlanıyor.

Şehitlerin mezarları elleri ile temizleyen, otları ayıklayan şehit aileleri, diktikleri çiçekleri sularken hüzünlü anlar yaşadı. Okunan Kur''an-ı Kerim''in ardından şehitler için dua edildi. 

BABALAR GÜNÜNÜN ÖNEMİ NEDİR

Bir Amerikan İç Savaşı gazisinin kızı olan Sonora Smart Dodd, Anneler Günü gibi babaların da bir günü olması gerektiğini düşünmekteydi. Dodd''un babası annelerinin yokluğunda altı çocuğunu tek başına büyütmüştü. Babasının doğum günü olan 5 Haziran''ın Babalar Günü ilan edilmesi için çalışmalara başladı ama bu çalışmalar o tarihe yetişemeyerek kutlamalar haziran ayının üçüncü pazar gününe ertelendi.

Bu nedenle Babalar Günü ilk kez 19 Haziran 1910''da Washington''da kutlandı.

EN GÜZEL BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

Sen güçlü bir çınar gibisin. Arkamı ne zaman sana yaslasam sanırım ki dünyayı bile fethedebilirim. Çünkü bana hep güç veriyorsun… Babalar Günün kutlu olsun.

Keşke gülüşünü her zaman görüp, kahkahalarını her zaman duyabilseydim; ne kadar uzak olursak olalım, daima kalbimde ve düşüncelerimdesin. Seni seviyorum babacağım. Babalar Günün kutlu olsun!

Hayatım boyunca bana öğrettiğin tüm dersleri ve güzel şeyleri hatırlıyorum. Aramızda ne kadar mesafe olursa olsun önemli değil, önemin asla azalmayacak! Babalar Günün kutlu olsun!

Yaşlandıkça hayatımı daha iyi hale getirmek için ne kadar fedakarlık yaptığını daha iyi fark ediyorum. Benim için yaptığın bunca şey için ne yapsam yeterince teşekkür edemem! Seni seviyorum babacığım. Babalar Günün kutlu olsun!

Keşke sana söyleyeceklerimi en iyi kelimelerle ifade edebilseydim. Benim için yaptığın her şey için minnettarım. Senin için bulabileceğim en iyi kelimeler, seni tüm kalbimle sevdiğim! Babalar Günün kutlu olsun!

Her zaman yanımda oldun. Dünyayı benim için daha iyi bir yer yaptığın için sana minnettarım! Babalar Günün kutlu olsun!

Baba kelimesini düşündüğümde, birçok olumlu şey düşünüyorum. Aklımda bir babanın bu kadar harika bir görüntüsünün olmasının sebebi sensin. Babalar Günün kutlu olsun!

Kral olmayabilirsin ama bana her zaman bir prens/prenses gibi davrandın. Babalar Günün kutlu olsun!

İlgili Haberler