Kahrolsun darbeciler

SSK suçlusu, terör suçlusu, enflasyon suçlusu, anayasa suçlusu ve sonunda darbe suçlusu da oldu Kemal Kılıçdaroğlu.

15 Temmuz darbe gecesi Atatürk Havalimanı'ndan kaçmış!

Kim söylüyor?

Bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan söylüyor ve ekliyor, "Neden beni beklemedin?" bekliyor yanıt yok bu kez daha da ağır suçluyor, "Darbecilerle anlaştı, kaçtı."

Bu iddia üzerine anladım ki sandıktan hayır çıkacak.

Panik hayır paniğidir.

Saldırdıkça saldırdılar ama baktılar ki Kemal Kılıçdaroğlu yanıt vermiyor, olumlu üslubunu değiştirmiyor bu kez darbecilerle iş birliği yapmakla suçlamaya başladılar.

İnsaf!..

Başbakan Binali Yıldırım yolunu değiştirip Kastamonu tüneline sığınıyor, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara'ya dönemeyip İstanbul'a gidebiliyor ki daha da önemlisi askeri, darbe girişimi yapılacak hale getiriyorlar ki onlar suçsuz ve cesur öyle mi?

15 Temmuz darbe girişiminden kaçan Kemal Kılıçdaroğlu ise suçlu öyle mi?

AKP ve CHP Milletvekilleri Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde darbeye tepki toplanması yapıyorlar.

Kemal Kılıçdaroğlu televizyonlardan darbe karşıtı açıklamalar yapıyor.

Cumhurbaşkanı MİT Müsteşarı'na ulaşamıyor, Müsteşar yardımcıları da sanki buhar olmuşlar ki onlara da ulaşamıyor ve eniştesinden "darbe oluyor" bilgisi alıyor ama pirüpak yani suçsuz.

MİT Müsteşarı Hakan Fidan, 15 Temmuz öğleden sonra Genelkurmay'a gidiyor, Başkan Orgeneral Hulusi Akar'a "kalkışma olacak" ihbarında bulunuyor.

Askeri uçakların havalanması yasaklanıyor.

Ve alçak, şerefsiz FETÖ'cü teröristlerin komutasında Genelkurmay karargahı basılıyor, Genelkurmay Başkanı ve bağlı komutanlar esir alınıyor.

Savaş uçaklarının kalkışları engelleniyor AKP Milletvekilinin kardeşi onursuz darbeci General, Akar Paşa'nın esir alınmasına nezaret ediyor ama ağabeyi AKP Milletvekili suçsuz.

15 yıllık AKP iktidarında Fethullah Gülen'i yere göğe sığdıramayanlar, Türkiye'ye gelmesi için gözyaşı döküp yalvaranlar, askere, polise ve yargıya yuvalanmalarını sağlayanlar suçsuz.

Şimdi ben söyleyeyim darbeci alçakların tamamı suçludur.

Demokrasiye sahip çıkanların ise tamamı suçsuzdur.

Referandumdu, seçimdi siyasi rekabetti derken darbeye karşı çıkanlar birbirlerini suçlu ilan ederlerse bu FETÖ'nün ekmeğine yağ sürer.

Demokrasi iktidara da muhalefete de lazım olmazsa olmazıdır Türkiye'nin.

Kahrolsun darbeciler.

Sağduyu lütfen.

Yazarın Diğer Yazıları