Kaliforniya’da 200 keçi caddeye indi! Ve halk sonunda isyan etti: “Hani sosyal mesafe”

Kaliforniya’da 200 keçi caddeye indi! Ve halk sonunda isyan etti: “Hani sosyal mesafe”
ABD Kaliforniya eyaletinde yaklaşık 200 keçinin otlanmak için bulundukları alanın çitlerini aşıp sokaklara inmesi sosyal medyada günün konusu oldu. Sosyal medya kullanıcıları, keçilerle ilgili sosyal mesafeye uymama esprisi yaptı.

Kaliforniya'nın kuzeyinde meydana gelen olayda, yaklaşık 200 keçi sürüsü, yangınları çıkarmaya yatkın kurumuş çimleri yemek için tutuldukları alandan kaçıp sokaklara indi.

Söz konusu görüntüleri kaydeden Zach Roelands, görüntüleri paylaşıp korona virüs nedeniyle uygulanan karantinaya işaret ederek, “Karantina boyunca bu olmuş en çılgınca şey” ifadelerini kullandı.

zac.jpg

Keçilerin bulundukları alanın çitlerin üzerinden atlayıp bir şekilde aşıp sokağa indiklerini anlatan Roelands, "Sonunda sokağa kaçtılar ve herkesin ön bahçesinde bulunan bitkileri yemeye başladılar" diye konuştu.

Kısa bir süre içinde kontrol alınan keçilerin ciddi bir soruna yol açmadıkları belirtildi. Öte yandan sosyal medyada viral olan görüntülerin ardından keçilerin sosyal mesafe kuralına uymadığı esprileri yapıldı.