Kalp krizi geçiren Casillas dönebilecek mi?

Kalp krizi geçiren Casillas dönebilecek mi?
Efsane kaleci Iker Casillas'ın geçirdiği kalp krizi sonrasında sahalara dönmesinin zor olduğunu ifade ediliyor.

Geçtiğimiz Çarşamba günü antrenman sırasında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan Iker Casillas'ın sağlık durumunun bir daha futbol oynamaya elvermeyeceği belirtiliyor.

Doktorlar, 1998-1999 sezonunda Real Madrid altyapısında başladığı kariyerinde günümüze dek 881 müsabakada görev alan tecrübeli kalecinin sağlık durumundan endişeli durumdalar.

SAHALARA DÖNMEMESİ ÖNERİLİYOR

İspanyol Marca gazetesinin haberine göre Porto Kulübü Doktoru Nelson Poga, futbolcunun normal bir hayat sürebileceğini ancak sahalara hemen dönmemesini tavsiye etti.

Ayrıca AS gazetesine konuşan Dr. Jose Gonzalez; "Vücudunun nasıl iyileştiğini görmek için beklemek zorunda kalacağız ve daha sonra gireceği sıkı tıbbi testlerin sonuçlarını incelemek zorundayız" ifadelerini kullandı.

Kardiyolog Jose Calabuig ise, Cadena SER'den El Larguero'ya şöyle bir açıklama yaptı: "Fiziksel olarak eğer iz yoksa, kasın iyileşme olasılığı var. Üç ila altı aylık bir süre zarfında durum değerlendirilebilir."

Geçirdiği ameliyatın ardından sosyal medya hesabından; "Her şey kontrol altında. Biraz ani oldu; ama şimdi tamamen iyiyim. Herkese mesajları, destekleri ve sevgileri için çok teşekkür ederim" ifadelerini kullanan yıldız futbolcunun, tekrar futbol sahalarına dönmesinin zor olduğu dile getiriliyor.

Uzmanlar, kalbine stent takılan birinin yaşı ve geçirdiği ağır rahatsızlık düşünüldüğünde Iker Casillas’ın futbolu bırakabileceğini söylüyorlar.

İlgili Haberler