Kalp krizi geçiren Casillas'a eşinden kötü haber

Kalp krizi geçiren Casillas'a eşinden kötü haber
Geçirdiği kalp krizi sonrası doktor tavsiyesiyle futbola veda etme kararı alan İspanyol eldiven Iker Casillas'a şimdi de eşi Sara Carbonero'dan kötü haber geldi.

Son olarak Porto'da forma giyen İspanyol kaleci Iker Casillas, geçtiğimiz günlerde futbola veda etme kararı aldığını duyurmuştu. 37 yaşında yeşil sahalara veda eden Casillas'ın eşi Sara Carbonero'nun kanser olduğu öğrenildi.

Sosyal medya üzerinden bir açıklama yayınlayan Carbonero, ‘Bir şoku atlatamadan hayat bize bir kere daha sürpriz yaptı’ ifadelerini kullandı.

‘Bu kez kötü haber benden. Yazmakta güçlük çektiğim 6 harfli kelime. Birkaç gün önce bir genel kontrol sırasında doktorlar yumurtalık bölgesinde kötü huylu bir tümöre rastladı ve bir ameliyat geçirdim. Neyseki operasyon iyi geçti, hastalığı zamanında yakaladık ama hala tedavi sürecinde vermem gereken birkaç aylık bir savaş daha var. Sakinim ve her şeyin güzel olacağına inancım yüksek. Yolculuk zorlu ama sonunda mutlu son olacak.’

İspanya’da ünlü bir TV sunucusu olan Sara Carbenero ile Casillas’ın aşk hikayesi 2010’da İspanya’nın Dünya Şampiyonu olduğu maçtan sonra ikilinin canlı yayında öpüşmesi ile spor dünyasının en romantik ilişkilerinden biri olarak kayıtlara geçmişti. O dönem sevgili olan çift, daha sonrasında evlenip iki çocuk sahibi olmuştu.

38 yaşındaki kaleci 1 Mayıs’ta kalp krizi geçirmiş ve sonrasında futbolu bıraktığına dair haberler çıkmış. Casillas ise bu iddiaları yalanlamıştı.

İlgili Haberler