Kalp Yarası 22. Bölüm Full izle

Kalp Yarası 22. Bölüm Full izle
Kalp Yarası 22. bölüm full izlenmek için yayında. Pazartesi akşamlarında yayınlanan Kalp Yarası dizisinin son bölümü tek parça halinde Puhutv de.

Kalp Yarası 22. bölüm izlenmek için yayında. 29 Kasım Pazartesi akşamında ATV ekranlarında yayınlanan Kalp Yarası son bölümünde; Ayşe, yaşadığı felaketlerin sorumlusu olarak gördüğü Hande''ye karşı yaptığı tehlikeli hamlenin sonucunda dedesi Şahin''le yüzleşmek zorunda kalır.

Sancakzadelere karşı güçlerini birleştiren Hande ve Yaman, intikamları uğruna yeni bir yola girerler. Diğer tarafta Azade''nin tuzağına düşen Adnan ise reddedemeyeceği bir teklifle Yaman''ın kapısını çalar. Ferit ilişkilerini toparlamaya çalışsa da Ayşe tüm geçmişi ve geleceğiyle yüzleşmek zorunda kalınca bir karar aşamasına gelir. Ayşe''nin vereceği karar, Ferit ve Ayşe ilişkisini yeni bir dönemece sokar.

Ayşe yaşadığı travmanın etkisiyle zor zamanlar geçirirken karısını korumak isteyen Ferit hem Hande''yi hem de Mirza''yı takibe alır. Ayşe başına gelen felaketin sebebini öğrendiğinde ise hesap sormak için derhal harekete geçer.

Vedia''nın teyzesi olduğunu öğrenen Yaman beklemediği bu gerçekle yüzleşmek zorunda kalır. İhanete uğrayan Azade ise Adnan''ı yola getirmenin yolunu bulur; ancak bu oyun ikisini de beklemedikleri bir durumun ortasında bırakır.

Ferit''in hamleleriyle köşeye sıkışan Hande, intikam ateşiyle dolu Ayşe''nin elinden kurtulabilecek midir?