Kameralara yansıdı! Böyle erkeklik olmaz! Genç kıza uçan tekme

Kameralara yansıdı! Böyle erkeklik olmaz! Genç kıza uçan tekme
Genç kızın restoranda darbedildiği anlar kameralara yansıdı. Muğla'nın Ula ilçesinde, restoranda oturan Buse D. yanına gelen O.U. (33) tarafından darbedildi. Tekme- tokat dövülen Buse D.'nin şikayetçi olmasının ardından O.U. gözaltına alındı. O.U. serbest kaldı.

Ula ilçesinde bir restoranda meydana gelen olayda, arkadaşları ile birlikte restoranda oturan 20 yaşındaki Buse D., uyuşturucu bağımlısı olduğu ileri sürülen O.U. tarafından arandı.

Telefonda, Buse D.'ye hakaretler yağdırdığı iddia edilen O.U., bir süre sonra Buse D.'nin bulunduğu restorana geldi. Buse D.'ye saldıran O.U., genç kızı darbetti.

İş yeri personeli ve esnafın araya girmesiyle O.U. olay yerinden uzaklaştırıldı. Buse D.'nin şikayeti üzerine, O.U. jandarma ekiplerince gözaltına alındı. İfadesi alınan O.U., daha sonra serbest bırakıldı.

Öte yandan, Buse D.'nin ifadesinde O.U.'nun bilmediği bir nedenden dolayı kendisini aradığı, hakaretler ettiği ve daha sonra restorana gelerek darbettiğini söyledi.

TEKME ATTI

Olay restoranın güvenlik kamerası görntülerine saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, Buse D. restoranda otururken, O.U. içeriye giriyor ve koşarak Buse D.'ye tekme atıyor ve daha sonra ardı ardına Buse D.'ye tokat ve yumruk atıyor. O.U.'ya uzaklaştırma kararı verildi.

genc-kizin-restoranda-darbedildigi-anlar-kamerada-7396-dhaphoto1.jpggenc-kizin-restoranda-darbedildigi-anlar-kamerada-7396-dhaphoto2.jpggenc-kizin-restoranda-darbedildigi-anlar-kamerada-7396-dhaphoto3.jpg