Kamu görevlisi, CHP ve İYİ Parti'ye hakaret yağdırdı!

Kamu görevlisi, CHP ve İYİ Parti'ye hakaret yağdırdı!
Çorum'un Sungurlu'da ilçe Özel İdare Müdürü Erol Erkoç, sosyal medyada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti lideri Meral Akşener'e hakaretler yağdırdı.

Cuma ŞAHİN / YENİÇAĞ

Çorum'un Sungurlu ilçesinin Özel İdare Müdürü Erol Erkoç'un, sosyal medyada CHP ve İYİ Parti'ye yönelik hakaret içerikli paylaşımları tartışmalara neden oldu. Kamu görevlisi olmasına rağmen siyasi paylaşımlar yapan Erkoç'a İYİ Parti sert tepki gösterdi.

‘’BU ADAM NE İŞ YAPAR?’’

Erkoç'a tepki gösteren İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, ‘’Haddini bilmez Sungurlu Özel İdare Müdürü denen müptezel, pis yerlerde adıllanıp, cerahatli beyninde dolaşan çirkin dünyasını yansıtmış. Bu şahıs ne iş yapar?’’ diye sordu.

İYİ Partili Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner ise, ‘’Allah akıl fikir verirken bizim özel idare müdürü dizilere vermiş kendisini. İdarecilik böyle yapılmaz diriliş Erol efendi. Köyler hizmet alamıyor, karşılarında muhatap bulamıyor. Bürokrasiye biraz daha ciddiyet gerekiyor.’’

‘’FETÖ’NÜN YAVRUSU SANA KİM NE VAAT ETTİ’’

İYİ Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Erkan Yıldız da, Erkoç'a tepki göstererek, ‘’ Sungurlu özel idare müdürü Erol Erkoç denen müptezel, sen kimsin kendini ne sanıyorsun? Düne kadar FETÖ’nün yavrusu idin, şimdi sana kim ne vaat etti? Sayın Genel başkanıma laf konuşuyorsun’’ dedi.

‘’ALEVİLERİN EVLERİNE İŞARET KOYANLARLA AYNI ZİHNİYETTİR’’

Diğer yandan CHP Çorum Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Tuncay Yılma ise ‘’İzmir'de Alevilerin evlerine işaret koyan zihniyetle bu nefret dolu yazıları yazanlar arasında hiç bir fark olmadığına eminim. Kendi koltuklarının bekasını CHP’lilere, Atatürkçülere ve Alevilere küfretmekte görenlerin sığınaklarının iktidar partisi olması çok üzücü. Çünkü bu söylemlerin sahiplerine iktidar kol kanat gerdiği sürece ne Alevilik, ne Atatürkçülük hakkında söylediklerinde hiç bir samimiyetlerinin olmadığının ispatıdır. Sadece oy devşirmek için yapılan bu saygısızlığa halkımız her zaman haddini bildirmiştir. Bu yazıyı yazan kişi AKP Çorum Milletvekili ile parti toplantısında partili gibi yer kapan Sungurlu İl Özel İdaresi Müdürü’’ ifadelerini kullandı. 

Erol Erkoç'un paylaşımları ise şu şekilde;

1-20191130114654.jpg2-20191130114654.jpg3-828.jpg4-497.jpg5-274.jpg6-159.jpg