Kamu kuruluşuna 17 memur alınacak. İşte detaylar...

Kamu kuruluşuna 17 memur alınacak. İşte detaylar...
İçişleri Bakanlığı tarafından Resmi Gazete’de yayımlanan ilanda KPSS şartsız 17 personel alınacağı açıklandı.

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre İçişleri Bakanlığı Nüfus Vatandaşlık Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere yüksek maaşla 17 Bilişim Personeli alınacak. Personel alımında KPSS ve ikamet şartı yok.

Adaylar başvurularını 31 Ocak – 7 Şubat 2022 tarihleri arasında isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden Online olarak yapacaklar.

1 Kıdemli Yazılım Mimarı, 7 Kıdemli .Net Uygulama Geliştirme Uzmanı, 7 .Net Uygulama Geliştirme Uzmanı, 2 Yazılım Test Uzmanı alınacaktır.

ŞARTLAR NELER

657 sayılı kanunun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.

Bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği, fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden Lisans mezunu olmak.

Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi ve güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek.

Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak.

Ücret tavanı iki katını geçmeyecekler için en az 3 yıllık, diğerleri için en az 5 yıllık mesleki tecrübeye sahip bulunmak.

Genel ve özel şartları sağlayan adaylardan, KPSS puanının yüzde yetmişi (KPSS puanı olmayan veya belge ibraz etmeyen adayın puanı 70 olarak dikkate alınır) ile yabancı dil puanının yüzde otuzunun (Belge ibraz etmeyenlerin puanı sıfır olarak değerlendirilecektir) toplamı esas alınarak yapılacak sıralamaya göre en yüksek puanlıdan başlanarak her bir unvan için en fazla 5 katı aday yazılı sınava çağırılacaktır.