Kamyonun yanışını pilav yiyerek izledi

Kamyonun yanışını pilav yiyerek izledi
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün Edirne istikametinde seyir halinde olan balon yüklü kamyonet alev alev yandı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.   

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün Edirne istikametinde seyir halinde olan ve balon taşıyan 34 BZH 767 plakalı kamyonet saat 12.30 sıralarında köprü çıkışında yanmaya başladı. 

Alev alev yanan kamyonetten yoğun dumanlar yükseldi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kısa süre içinde yangını söndürdü. 

Yangını söndürme çalışmaları sırasında köprünün Edirne istikametindeki trafik bir süre durduruldu. Yangının söndürülmesiyle kamyonetin kasasındaki balonlar yola saçıldı. Kamyonet kullanılamaz hale gelirken, yangında kimse zarar görmedi.

Yangın sırasında bir vatandaşın ise pilav yiyip ayran içerek yangını izlemesi dikkat çekti. Kamyonetin yakınına kadar gelen o kişi dakikalarca yemek yiyerek yangını söndürme çalışmalarını izledi.

genis-haber-fatih-sultan-mehmet-koprusu-cikisinda-balon-tasiyan-kamyonet-alev-alev-yandi-8569-dhaphoto1.jpggenis-haber-fatih-sultan-mehmet-koprusu-cikisinda-balon-tasiyan-kamyonet-alev-alev-yandi-8569-dhaphoto3.jpggenis-haber-fatih-sultan-mehmet-koprusu-cikisinda-balon-tasiyan-kamyonet-alev-alev-yandi-8569-dhaphoto4.jpggenis-haber-fatih-sultan-mehmet-koprusu-cikisinda-balon-tasiyan-kamyonet-alev-alev-yandi-8569-dhaphoto5.jpggenis-haber-fatih-sultan-mehmet-koprusu-cikisinda-balon-tasiyan-kamyonet-alev-alev-yandi-8569-dhaphoto2.jpggenis-haber-fatih-sultan-mehmet-koprusu-cikisinda-balon-tasiyan-kamyonet-alev-alev-yandi-8569-dhaphoto9.jpggenis-haber-fatih-sultan-mehmet-koprusu-cikisinda-balon-tasiyan-kamyonet-alev-alev-yandi-8569-dhaphoto7.jpg

İlgili Haberler