Kanal D’den aşkı uğruna istifa eden Buket Aydın'ın ekranlara döneceği tarih belli oldu. Eylül’de ekranlara döneceğim demişti

Kanal D’den aşkı uğruna istifa eden Buket Aydın'ın ekranlara döneceği tarih belli oldu. Eylül’de ekranlara döneceğim demişti
Kanal D Ana Haber Bülteni sunuculuğu görevini ani bir kararla bırakması ve Şişli Eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'le yaşadığı aşkla uzun bir süre konuşulan Buket Aydın’ın ekranlara dönüş tarihi belli oldu. Aydın, “Daha önce hazırlayıp sunduğum '40 Soru' programına benzer bir formatla ekranlarda olacağım. Şimdiden söyleyeyim çok az kaldı. Mekanın sahibi geri geliyor" dedi.

Snob Magazin’de yer alan habere göre, Kanal D Haber Başkanlığı ve Ana Haber sunuculuğu görevinden istifa eden ve eşinden boşanan Buket Aydın ekrana dönmek için teklifleri değerlendirdiğini açıklamıştı. Son dönemlerde Şişli Eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sargül’le adı aşk dedikodularına çıkan Buket Aydın’ın ekranlara döneceği tarih belli oldu.

Gazeteci Buket Aydın, meslektaşlarının "Ekranlara ne zaman döneceksiniz?" sorusuna yanıt verdi. Snob Magazin''in aktardığına göre, ilk kez CNN Türk ekranlarında yayınlanan ve kendisinin hazırlayıp sunduğu ''40 Soru'' programının şu sıralar Jülide Ateş tarafından sunulmasına atıfta bulunan Aydın, şunları kaydetti:

"Önümüzdeki aylarda daha önce hazırlayıp sunduğum ''40 Soru'' programına benzer bir formatla ekranlarda olacağım. Şimdiden söyleyeyim çok az kaldı. Mekanın sahibi geri geliyor."

İlgili Haberler