Kanal D'nin ünlü dizisi Sadakatsiz'de flaş gelişme

Kanal D'nin ünlü dizisi Sadakatsiz'de flaş gelişme
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve önemli bir izleyici kitlesinin dikkatini çekmeyi başaran Sadakatsiz dizi, bugün ekrana geliyor. Dizide öne çıkan sahnelerden birinin de Asya'nın kendisine yapılan saldırıların arkasındaki ismi ararken yolunun Volkan ile kesişeceği öğrenildi.

Kanal D ekranlarının sevilen yapımları arasında yer almayı başaran ve Çarşamba günleri önemli bir izleyici kitlesini ekran başına kilitleyen Sadakatsiz dizisi, bugün saat 20.00'da ekranlarda olacak.

Sadakatsiz dizisi izleyicileri, önemli sürprizler bekliyor. Televizyongazetesi'nde yer alan habere göre an Sadakatsiz dizisinin 13. bölümü büyük heyecan ile bekleniyor. Dizinin yeni bölümünden 2. fragman da yayınladı ve izleyicileri sarsacak bir detay da ortaya çıktı.

VOLKAN VE ASYA ARASINDA SULAR DURULMAYACAK

 

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı dizinin 13. bölümünde Asya ile Turgay arasında işler daha da ileriye gidiyor. Volkan ise sırılsıklam aşık olduğunun farkında değil ama bu bölümde gerçekleri görecek.  Peki ya Turgay gerçekte kim? İşte dizinin izleyicileri tarafından en çok sorulan soruların başında bu geliyor. 

TURGAY, HALUK BEYİN ADAMIYMIŞ 

Burak Sergen’in canlandırdığı Derin’in babası Haluk beyin çevirdiği oyun da ortaya çıkacak. Meğerse Turgay, Haluk beyin adamıymış. Tabii ki Asya bunu bilmiyor ve tam anlamıyla tongaya düşmüş durumda. Peki 13. bölümde başka neler yaşanacak? İşte detaylar: Volkan ve Asya arasında sular durulmuyor...

VOLKAN NEFRET DUYDUĞUNU SÖYLÜYOR

Turgay, Asya’ya ona olan hislerini açıklar. Ancak Asya ve Turgay Volkan’ın markajı altındadır. Asya’yı arayan Volkan ona ateş püskürür. Ancak Volkan nefret duyduğunu söylese de etrafındakilerin yorumu farklıdır. Asya ve Volkan arasında neler oluyor? Birbirlerine karşı ne hissediyorlar?

BEKLENMEDİK GELİŞME YAŞANACAK

Derin’in yüz yüze geldiği gerçekler karşındaki tavrı merak uyandırırken, Volkan Asya’nın Turgay’la ilişkisine yönelik tepkilerini kontrol etmekte güçlük çekiyordur. Asya kendisine yapılan saldırıların arkasında kimin olduğunu ortaya çıkarmak için cesur adımlar atarken onu Volkan’la bir araya getirecek beklenmedik gelişme ne olacaktır?

Volkan Asya’nın Turgay’la ilişkisine yönelik tepkilerini kontrol etmekte güçlük çekiyor! Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba günü ekranda olacak. 

Kaynak: Televizyongazetesi.com