Kanalizasyonda saatlerce aradı! O da yetmezmiş gibi...

Kanalizasyonda saatlerce aradı! O da yetmezmiş gibi...
Konser alanında 30 yaşındaki bir adam tuvaletini yapmak için ormanın derinliklerine gitti. Ama bir anda telefonu suyun içine düşürünce olanlar oldu.

Brezilya’nın Barra da Tijuca kentindeki bir festival kapsamındaki konser alanında kaydedilen görüntüler kısa sürede sosyal medyada viral olmayı başardı. Mynet’te yer alan habere göre, 30 yaşındaki Augusto Figueiredo isimli bir adam tuvaletini yaptığı sırada cep telefonunu kanalizasyon suyunun olduğu bölüme düşürdü. Büyük bir şok yaşayan adam kıyafetlerini çıkartarak kirli suyun içine atladı ve saatlerce cep telefonunu bulmak için araştırma yaptı.

Çevresindekilerin kendisini cep telefonu kamerasıyla kaydettiğini fark eden Figueiredo, kanalizasyon suyuna girmek için para teklif etti. Kanalizasyon sularında araştırma yapan adam fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Dört saatlik bir gözlem periyoduna alınan adama tetonoz aşı yapıldı ve ayağındaki yaraya dikiş atıldı. Olayın sosyal medyada popüler olmasından sonra Augusto Figueiredo, “Cep telefonumu geri almak istedim. Diğer insanlara para teklif ettim ama kimse kabul etmedi. O sırada çevremde çok fazla insan vardı. Beni çektiklerini biliyordum ama bu kadar yankı yaratacağımı düşünmemiştim” dedi.  

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.