Bu mu sağlıkta çağ atlama | Kanser riski taşıyan kadına fi tarihine randevu verildi

Bu mu sağlıkta çağ atlama | Kanser riski taşıyan kadına fi tarihine randevu verildi
Sağlık Bakanlığı uygulaması Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden hastaların randevu alamama sorunu devam ediyor. İşte sorununa muhatap bulamayan bir vatandaşın sosyal medyada paylaştığı isyanı...

Kamu hastanelerinde hastaların randevu bulamıyor oluşu sağlık sistemi hakkında son zamanlarda en çok gündeme gelen konulardan biri oldu. 15 gün içerisindeki randevuları sıralı olarak göstermesi gereken sistemde bazı polikliniklerde haftalardır yer bulamayan hastalar şikayetlerini internette paylaşarak çözüm arıyor.

Kanser şüphesi yaşayan @devrimpeki isimli twitter kullanıcının;

"Meme kontrolümde ufak kistlere rastlandı ve meme ultrasonu istendi. Şuan hazirandayız ve en erken randevu çıkma ihtimali olan tarih ocakmış. Bu nasıl bir sistem? Ben büyük ihtimalle o zamana kadar kansersem geri dönüşü olmayan bir yola girmiş olacağım.

Şimdi Haydarpaşa Numuneye sordum tamamen kapalıymış meme ultrasonları, başka devlet hastanelerine git tek tek sor dedi. Ve bu süreçte de ölmeyi bekleyeyim herhalde. Gerçekten çok iyi, bu ülkeden defolup gitmeyi iple çekiyorum. Bu hayattan bu sistemden bu ülkeden öyle çok alacağımız şey var ki kendi yarattığınız cehennemde boğulacaksınız" paylaşımı dikkat çekti.

Yüzlerce destek mesajının yağdığı paylaşım akıllara AKP hükümetinin her fırsatta “Sağlıkta çağ atladık” sözünü getirdi.

İşte ''@devrimpeki''nin paylaşımı;

İlgili Haberler