Kar yağışının İstanbul'a bindireceği saat belli oldu. Meteoroloji çok kuvvetli geliyor diye duyurdu

Kar yağışının İstanbul'a bindireceği saat belli oldu. Meteoroloji çok kuvvetli geliyor diye duyurdu
Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul’u uyardı. İstanbul’un yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışının bugün yeniden etkisini göstermeye başlayacak. Karın etkisini artıracağı saatte verildi. İşte kar yağışı için verilen saat ve karın İstanbul’u ne zaman terk edeceği tarih…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hava durumu yayınlandı. İstanbul başta olmak üzere yurdun birçok kesiminde etkili olan kar yağışı akşam saatleriyle birlikte yurdun batı kesimlerinde etkisini yitirdi. Ancak kar yağışı yeniden etkisini artıracak. Windy Map'ten edinilen bilgiye göre Kar yağışı Marmara'da 16'da tüm İstanbul'da 18 olarak açıklandı. 

Rüzgarın, Marmara'nın kuzey ve batısı ile akşam saatlerinden sonra Güney Ege Kıyıları, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Akdeniz kıyıları ve Sinop çevrelerinde yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/sa) olarak esmesi beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar, vb) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

ekran-alintisi-20210116104910.jpg

KAR İSTANBUL’U NE ZAMAN TERK EDECEK

Windy Map’te yer alan bilgilere göre bugün (Cumartesi) etkisini artırması beklenen kar yağışının Pazartesi akşam saatlerinde terk etmesi bekleniyor.

İSTANBUL °C, 6°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yağmurlu, zamanla karla karışık yağmurlu, akşam saatlerinden sonra kuvvetli ve yer yer yoğun olmak üzere kar yağışlı

tyuiytuiuy.jpg

İZMİR °C, 9°C
Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde kıyı kesimlerinin, öğle saatlerinden itibaren il genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur ve sağanak, kuzey ve doğu ilçelerinde karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor.

ANKARA °C, 3°C
Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde batı kesimlerinin, gece saatlerinde il genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, akşam saatlerinde karla karışık yağmurlu, gece saatlerinde kar şeklinde olması bekleniyor.

havadurumu5.jpg

İlgili Haberler