Karadağ'da katliam gibi olay: En az 11 kişi öldü

Karadağ'da katliam gibi olay: En az 11 kişi öldü
Karadağ'ın Cetinje kentinde meydana gelen olayda silahlı saldırganın etrafa ateş açması sonucu 11 kişi hayatını kaybetti, 1'i polis 6 kişi yaralandı.

Karadağ''ın Cetinje şehrinde cuma akşamı korkunç bir saldırı gerçekleşti. Aile içinde yaşadığı bir tartışmadan sonra, önce aile üyelerine sonrasında ise şehrin sokaklarında rastgele ateş açan bir şahıs  dehşet saçtı. Saldırı sonucu ilk belirlemelere göre 11 kişi hayatını kaybederken, aralarında polislerin de bulunduğu 6 kişi ise yaralandı.

SALDIRGAN ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

34 yaşındaki silahlı saldırgan, çocuklar da dahil olmak üzere sokakta yürüyen insanları hedef alarak ateş etti. Korkunç saldırı nedeniyle 11 kişi can verdi, biri polis 6 kişi ise yaralandı. Yaralananlardan ikisinin durumunu ağır olduğu belirtilirken, bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Çok sayıda kişiyi katleden saldırgan, polisle girdiği çatışma sonucu vurularak öldürüldü.

"DAHA ÖNCE BÖYLE BİR TRAJEDİ YAŞAMADIK"

Karadağ Başbakanı Dritan Abazovic, yaptığı açıklamada, "Tüm Karadağ vatandaşlarını masum kurbanların aileleri, akrabaları, dostları ve Cetinje vatandaşlarının yanında olmaya çağırıyorum. Karadağ daha önce böyle bir trajedi görmedi." ifadesini kullandı.

İlgili Haberler