Karadeniz delikanlısına Liverpool'dan 30 milyon Euro

Karadeniz delikanlısına Liverpool'dan 30 milyon Euro
Trabzonspor'un genç kalecisi Uğurcan Çakır, Avrupa'nın radarında. Liverpool, Sevilla, Everton ve Tottenham'dan sonra Liverpol da Trabzonspor'un yıldızına kanca attı. Trabzonspor'un sezon sonunda Uğurcan için yapılan pazarlıkları 30 milyon Euro'dan açacağı da gelen haberler arasında.

Trabzonspor altyapısından yetişen ve iki sezondur ortaya koyduğu performansla herkesi kendine hayran bırakan Uğurcan Çakır'ın yeni durağı Premier Lig olacak gibi. İngiliz basını, Liverpool'un, Alisson Becker'in yedeği olarak Uğurcan'ı kadrosuna dahil etmek istediğini ve İngiliz ekibinin en büyük hedefinin Trabzonsporlu kaleci olduğunu yazdı. 
Sportslens. com sitesi, Ada devinin, genç kaleciyi transfer etmekte çok ısrarcı olduğunu yazdı. Liverpool'un Alisson Becker'in yedeği olarak Uğurcan'ı kadrosuna dahil etmek istediği ve İngiliz ekibinin en büyük hedefinin milli eldiven olduğu aktarıldı.

GEÇEN SENE BÜYÜLEMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere Başkan Ahmet Ağaoğlu, Liverpool'un yanı sıra birçok Avrupa devinin takibinde olan milli file bekçisi için kulübe 20 milyon Euro'luk resmi teklifin geldiğini açıklamıştı. Fanatik'in haberine göre, Trabzonspor'un sezon sonunda Uğurcan için yapılan pazarlıkları 30 milyon Euro'dan açacağı da gelen haberler arasında.
İngiltere'deki bahis şirketleri de bu transfer için oran açtı. Başarılı kalecinin gelecek sezon Liverpool forması giymesine kesin gözüyle bakılıyor.
Geçen sene Eylül ayında Trabzonspor’un Fenerbahçe deplasmanında 1-1 berabere kaldığı maçta kaleci Uğurcan Çakır harika performansıyla dikkat çekmişti. Genç kaleci, 9 isabetli şutun 8’ini kurtarırken, Liverpool scoutlarını da kendine hayran bırakmıştı. 

 

İlgili Haberler