Karamollaoğlu anlattı: Erdoğan ile ne görüştü

Karamollaoğlu anlattı: Erdoğan ile ne görüştü
Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaklaşık 2 saatlik bir görüşme gerçekleştiren Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, görüşmeye ilişkin detayları açıkladı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Habertürk'te katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Karamollaoğlu, geçtiğimiz günlerde Beştepe'de bir araya geldiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la gerçekleştirilen 2 saatlik görüşmeye ilişkin detayları da aktardı.

"Münakaşaya girmeden her konuyu gündeme aldık" ifadelerini kullanan Temel Karamollaoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

"Adaletin bir an önce kendi rayına girmesi gerektiğini ifade ettim kendilerine. Mağduriyetlerin giderilmesi gerektiğini de ifade ettim. Kendisi kesin bir ifade kullanmadı ama bir takım hazırlıklar içinde olunduğu intibayı ben açıkçası hissettim. Biz prensipler üzerinde anlaşırsak herkesle ittifak yaparız. Türkiye’nin meselelerini çözümü sadece ittifak yapmakla çözülmez. Ülkede uygulanacak politikaları belirlememiz lazım."

Önümüzdeki günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu, İYİ Parti Lideri Meral Akşener’i, parti kurma hazırlığında olan eski bakan Ali Babacan’ı ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu ziyaret edeceğini belirten Karamollaoğlu, ülke meselelerine dair çözümleri görüşeceğini aktardı.

Türkiye’deki kutuplaşmanın çözümünün kucaklaşmaktan geçtiğini kaydeden Karamollaoğlu, “Adalet problemi var. Bu problemi yeni kurumlar çözmez, iktidarın tavrı belirler. Bizim prensiplerimiz, değerlerimiz açıktır. Biz rüşvete, israfa ve yolsuzluğa karşı çıkarız” dedi. 

İlgili Haberler