Karamollaoğlu: "CHP'nin okları değil bizim söylediklerimiz batıyor"

Karamollaoğlu: "CHP'nin okları değil bizim söylediklerimiz batıyor"
SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Çamlıca Camisi'ne ilişkin sözlerine AKP'lilerce yapılan eleştirilere "CHP’nin okları değil, bizim söylediklerimiz bu arkadaşlara batıyor" ifadeleriyle cevap verdi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Çamlıca Camisi'ne ilişkin eleştirilerine cevap veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "6 oka, 7. bir ok ilave ediyorlar" sözlerine tepki gösterdi.

Erdoğan, "Son dönemde aslında en büyük medeniyet davamızda omuz omuza olmamız gerekirken, bambaşka mecralara yönelenler olduğunu üzüntüyle takip ediyoruz. Bunlar Büyük Çamlıca Camii için dahi gereksiz diyecek bir yere gelmiştir. Ama bunları kalkıp da 6 oka, 7. bir ok ilave etmek suretiyle, oradan bir şeyler kapanlar bunu söylemeye gayret ederse, kusura bakmasınlar her halde milletim onlara da gereken dersi, gerektiği yerde verecek" diyerek Karamollaoğlu'nu eleştirmişti.

Erdoğan'ın bu sözlerine sert bir dille cevap veren Karamollaoğlu ise "Peygamber Efendimiz ‘insanların cami yaparak övünmesi kıyamet alametidir’ sözü var. Bunun üzerinden düşünmek lazım. Bu arkadaşlarla biz uzun yıllar siyaset yaptık, bir gün oturup bizim söylediklerimizi düşünsünler. Bize tepki göstereceğinize ‘7’nci ok gibi yakıştırmalarla değil. CHP’nin okları değil, bizim söylediklerimiz bu arkadaşlara batıyor. Ders çıkarmak ayrı bir kabiliyet ister" ifadelerini kullandı.