Karamollaoğlu: Devlet içinde hâlâ FETÖ’cüler var

Karamollaoğlu: Devlet içinde hâlâ FETÖ’cüler var
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, kamu kurumlarındaki FETÖ’cülerin varlığına ilişkin, “Ben şuna inanıyorum ki devletin içinde hâlâ bu örgüte mensup ama deşifre olmamış insanlar var.” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Halk Tv'de yayınlanan 'Siyaset Kültürü' programında açıklamalarda bulundu. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Karamollaoğlu, devlet içinde deşifre olmamış FETÖ’cülerin bulunduğuna inandığını söyledi.

Karamollaoğlu, "Ben şuna inanıyorum ki devletin içinde hala bu örgüte mensup ama deşifre olmamış insanlar var. Devletin içerisinde halen FETÖ'cüler olduğu yönünde bir kanaate iktidar da sahip ki, Sayın Cumhurbaşkanı da sahip ki hâlâ bunu böyle devam ettirmeyi tedbir olarak gerekli görüyor. Çünkü mahkemeye gitse hemen ispat edemeyeceğini biliyor. O halde en azından ‘Ben bunları görevden alırım, bunlar bulundukları makamı iktidar aleyhine kullanamazlar’ diye düşünüyor. Ama tam tersi tezahür ediyor. Çünkü mağduriyetler arttıkça iktidara karşı tepkiler artıyor. Mağduriyetler arttıkça oy kaybediyor iktidar" ifadelerini kullandı.