Karamollaoğlu, "Milletin anası ağladı"

Karamollaoğlu, "Milletin anası ağladı"
Katıldığı radyo programında iktidarın tükendiğini dile getiren SP Lideri Temel Karamollaoğlu, Çamlıca Camisi çıkışını da yineleyerek, “Oraya gidenlerin, tabir yerindeyse anası ağladı” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Best FM’de katıldığı programda gündeme ilşkin değerlendirmelerde bulundu.

İktidarın tükendiğini dile getiren Karamollaoğlu, Çamlıca Camisi tepkisini de yineledi. “Oraya gidenlerin, tabir yerindeyse anası ağladı. Sırf biz, bir şey söyledik diye, o noktaya bir seferberlik ilan edildi. Ancak, insanlar sabah namazına yetişemedi. Trafik orada kilitlendi. İnsanları kilometrelerce mesafeden yürümek zorunda kaldı” ifadelerini kullandı.

Ahmet Davutoğlu ile program yapan gazetecilerin işlerine son verilmesine de tepki gösteren SP Lideri, “İktidar, artık tükendi. Davutoğlu ile yayın yapan insanların, işlerine son verilmesi de bunu gösteriyor. İstanbul seçimler, artık bir ihtar oldu” şeklinde konuştu.

Açıklamalarında ülkedeki deizmin artmasına da değinen Temel Karamollaoğlu, “Bu gelişme, dindar ailelerin çocuklarında daha çok yaşanıyor. Bu, iktidarın sebep olduğu bir konudur. Eğer ki siz, dini değerleri ve dini temsil ettiğini söylerken ve sadece görüntüde bunu gerçekleştirirsen; bu sizin hayatınıza yansımaz ise o zaman olmuyor. Müslümanlık, namaz kılıp, oruç tutamak veya hacca gitmekten ibaret değildir. Adalet, çok önemlidir. Hz. Ali Efendimiz, buyuruyor ki, ‘devletin dini adalettir’ Türkiye’de bir dikta var. İşte, bu insanları da dinden uzaklaştırıyor. O sebeple bu iş, iktidarın sorumluluğundadır” değerlendirmesinde bulundu.