Karamollaoğlu zehir gibi konuştu: 'Ahlaksızlığı dert ediyorsanız kendi kanallarınızdaki dizilere bakın!'

Karamollaoğlu zehir gibi konuştu: 'Ahlaksızlığı dert ediyorsanız kendi kanallarınızdaki dizilere bakın!'
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, AKP tarafından meclise sunulan sosyal medya kanun teklifine ilişkin konuştu. Karamollaoğlu, iktidara seslenerek "Ahlaksızlığın yayılmasını dert ediyorsanız kendi elinizde olan kanalların gündüz kuşağına akşam dizilerine lütfen bir göz atın" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, AKP tarafından meclise sunulan sosyal medya kanun teklifine ilişkin konuştu.

Partisinin eğitim merkezinde basın toplantısı düzenleyen Karamollaoğlu, sosyal medya düzenlemesi ile fikir özgürlüğünün kısıtlanacağını ve muhalefetin susturulmaya çalışılacağını savundu. 

Karamollaoğlu şöyle konuştu:

"Bildiğiniz üzere dün sosyal medya düzenlemesi meclise geldi. Sosyal medyada birtakım düzenlemelere ihtiyaç olabilir lakin bu ihtiyaç bahane edilerek sosyal medya üzerinden fikir özgürlüğünün kısıtlanmasını ve muhalefetin susturulmaya çalışılmasını doğru bulmuyoruz. Efendim neymiş sosyal medyada ahlaksızlığın önüne geçilecekmiş, denetim sağlanacakmış. Çok açık bir şekilde söylemek istiyorum ahlaksızlığın yayılmasını dert ediyorsanız kendi elinizde olan kanalların gündüz kuşağına akşam dizilerine lütfen bir göz atın. Her türlü ahlaksızlık bu kanallarda mevcut, akıl almayacak kadar. Adeta şüyuu vukuundan beter olaylar her gün istisnasız bu millete teşhir ediliyor. Bunlarla alakalı en ufak kaygı gütmeyenlerin sosyal medyada ahlak bekçiliğine soyunmaları kimseye makul gelmiyor."