Karamollaoğlu’ndan AKP’ye: “Kalleşçe, alttan vurulmaz”

Karamollaoğlu’ndan AKP’ye: “Kalleşçe, alttan vurulmaz”
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’u sert sözlerle eleştirdi. Karamollaoğlu, kendileri hakkında ortaya atılan iddiaları “kalleşçe” sözüyle yorumladı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, TV5’te Ahu Özyurt’un, sunduğu ‘Düşünme Vakti’ programında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisi ve partisi hakkındaki söylemlerine tepkisini dile getiren Karamollaoğlu, AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’u şu sözlerle eleştirdi: “Erdoğan ve çevresindeki insanlarla uzun yıllar siyaset yaptık. Hatta bazıları bizimle beraberdi. Bizden kopup gittiler. ‘Harun olmaya geldiler, Karun oldular. Biz AKP gibi firavunlaşmayacağız’ derken başka bir havaya girdiler.”

“BENİ ÜZEN, KOLTUK UĞRUNA DÜŞTÜKLERİ DURUM”

Kendisini üzen noktanın, yapılan eleştiriler değil, hakaretler ve atılan söylemler olduğunu ifade eden Karamollaoğlu konu ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı: “Beni üzen nokta şu: Kalleşçe, alttan vurulmaz. Yalan söylenmez. İftira, hakaret edilmez. Siyasetin de bir üslubunun olması icap eder. Benim fikirlerimi beğenmeyebilirsiniz. Ama benim söylemediklerimi bana mâl etmeye çalışırsanız, söylediklerimden dolayı bana hakaret ederseniz, hele de bir iftira yaparsanız olmaz. Beni üzen bu… Beni üzen, arkadaşlarımızın bir koltuk uğruna düştüğü durum...”