Karamollaoğlu'ndan YSK'ya: "Gerekçeli kararın geciktirilmesi..."

Karamollaoğlu'ndan YSK'ya: "Gerekçeli kararın geciktirilmesi..."
Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, düzenlediği basın toplantısında YSK'ya seslenerek, "Bunu geçiştirmeleri kanaatimizce doğru bir karar vermediklerinin göstergesi" ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, haftalık basın toplantısında haftalık basın toplantısında, tüm İslam aleminin ramazan ayını tebrik ederek, bu ayın bereketinden herkesin faydalanması temennisinde bulundu. İslam aleminin felaketlerle karşı karşıya olduğunu belirten Karamollaoğlu, "İşte burnumuzun dibinde Suriye, Yemen. Libya ve Mısır son zamanlarda farklı problemlerle karşı karşıya" diye konuştu.

Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) kararı ile 23 Haziran'da yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin, gerginlik içinde geçmemesini temenni ettiklerini belirten Karamollaoğlu, şunları söyledi:

"Gerekçesini yazamadıkları bir kararı ilan eden Yüksek Seçim Kurulu hala gerekçeli kararı açıklayamadı. Bunu geçiştirmeleri kanaatimizce doğru bir karar vermediklerinin göstergesi. Biz adayımızla seçime gittiğimizi duyurduk ve şimdi de aynı şekilde devam edeceğiz. İsterse bize mensup olsun bazı kişilerin abartarak konuyu gündeme getirmelerini doğru bulmadığımı bir açıklama ile kamuoyuna duyurmuştum. Eğer İstanbul seçimlerini huzur içinde yapabilirsek, İstanbul seçimleri bundan sonraki iktidar muhalefet ilişkisine ışık tutacak mahiyette bir hava ortaya koyarsa, emin olun geleceğe ait ümitlerimiz artar kanaatindeyim."