Karantinadaki Cristiano Ronaldo Portekiz’de görüntülendi

Karantinadaki Cristiano Ronaldo Portekiz’de görüntülendi
Koronavirüs salgını nedeniyle memleketi Portekiz’de kendisini karantinaya alan Cristiano Ronaldo’nun yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Çin’de ortaya çıkan ve Avrupa genelinde en çok İtalya’ya yayılırken, Juventus forması giyen Cristiano Ronaldo’nun karantina altındaki yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Ronaldo, koronavirüs salgını nedeniyle seyircisiz oynanan Juventus - İnter maçı sonrası felç olan annesini ziyaret için Portekiz'e gitmişti. Takım arkadaşı Daniele Rugani’nin koronavirüse yakalanmasının ardından İtalyan kulübe bildiren Portekizli yıldız, ailesiyle birlikte kendini karantinaya aldı.

r2-009.jpg

Memleketi Madeira’da okyanus manzaralı evinde dış dünyayla bağlantısını kesen Ronaldo, geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan yaptığı açıklamayla bütün dünyayı bu salgına karşı dikkatli olmaya davet etmişti.

Daha önce kardeşiyle evinin terasında görüntülenen Portekizli yıldızın son olarak kendisini evin dışından çeken kameralara perdenin arkasından verdiği görüntü sosyal medyada paylaşıldı. Ronaldo’nun karantina hayatından gelen görüntüler özellikle Twitter’da günün en çok paylaşılan videoları arasına girdi.