Kardeş Payı konusu ne? Kardeş Payı oyuncuları kimler? Kardeş Payı yeniden ekranlarda!

Kardeş Payı konusu ne? Kardeş Payı oyuncuları kimler? Kardeş Payı yeniden ekranlarda!
60 dakika dizi formatıyla Türkiye’de ilk kez Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Kardeş Payı dizisi ATV’de tekrar yayınlanmaya başlandı. Başrollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Seda Bakan’ın yer aldığı diziyle ilgili vatandaşlar, Kardeş Payı konusu ne? Kardeş Payı oyuncuları kimler? sorularının cevaplarını arıyor.

60 dakika dizi formatıyla Türkiye’de ilk kez Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Kardeş Payı dizisi ATV’de tekrar yayınlanmaya başlanacak. Başrollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Seda Bakan’ın yer aldığı diziyle ilgili vatandaşlar, Kardeş Payı konusu ne? Kardeş Payı oyuncuları kimler? sorularının cevaplarını arıyor. İşte Kardeş Payıyla ilgili detaylar haberimizde…

KARDEŞ PAYI KONUSU NE?

Metin, Ali ve Feyza Özdemir kardeşlerin maceraları üzerine kurgulanan dizide Metin ve Ali, dünyayı benzin belasından kurtaracak borla çalışan bir motor icat etmeye çalışmaktadır. Motorun ilk çalışmaları ise babaları Tahsin Özdemir’e aittir. 13.bölümde ölen Tahsin Özdemir, yerine tesisatçı oğulları Metin ve Ali, 35. Final bölümünde borla çalışan motoru icat edecektir.

Dizide ayrıca Metin’in aşkı Eda ve Ali’nin eski karısı ile ilişkisi ve başlarından geçenler izleyicileri kahkahaya boğacak.

KARDEŞ PAYI OYUNCULARI KİMLER?

Kardeş Payı dizisinin kadrosunda, Ahmet Kural, Murat Cemcir, Seda Bakan, Şinasi Yurtsever, Ayşe Kökçü, Ali İhsan Varol, Berfu Öngören, Sadık Gürbüz, Ayhan Taş gibi ünlü oyuncular yer alıyor.