Kardeşlerim 27. bölüm fragmanı izle

Kardeşlerim 27. bölüm fragmanı izle
Kardeşlerim 27. bölüm fragmanı izlemek için dizi yakından takip edenler arayışta. 30 Ekim akşamında ATV ekranlarında yayınlanan son bölümde esrarengiz yabancı Aras merak uyandırır. Peki, Kardeşlerim 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

Kardeşlerim dizisi 26. son bölüm ile 30 Ekim akşamında ATV ekranlarında. Başrollerinde Celil Nalçakan ile Halit Özgür Sarı’nın oynadığı Kardeşlerim 26. son bölümde; Doruk, Akif''in tüm baskısına rağmen kendi ayakları üzerinde durmak için çabalarken, Ömer çekiliş parasını alan Şengül''e çok öfkelenmiştir.

Nebahat''ın, Suzan''ı şaşırtacak bir teklifte bulunması hiç beklenmedik sonuçlar doğururken, Kadir de Melisa''yı şaşırtan bir hamle yapar. Harika''ya jest yapmak için daha çok para kazanmak isteyen Oğulcan bulaştığı işin gerçek yüzünden habersizdir.

Doruk, Akif''in tüm baskısına rağmen kendi ayakları üzerinde durmak için çabalarken, Ömer çekiliş parasını alan Şengül''e çok öfkelenmiştir. Nebahat''ın, Suzan''ı şaşırtacak bir teklifte bulunması hiç beklenmedik sonuçlar doğururken, Kadir de Melisa''yı şaşırtan bir hamle yapar. Harika''ya jest yapmak için daha çok para kazanmak isteyen Oğulcan bulaştığı işin gerçek yüzünden habersizdir.