Kardiyolog Gürkan İmre’nin başarı hikayesi. 20 sene önce inşaat işçisi 20 sene sonra ise uzman doktor

Kardiyolog Gürkan İmre’nin başarı hikayesi. 20 sene önce inşaat işçisi 20 sene sonra ise uzman doktor
Kardiyoloji Uzmanı Gürkan İmre’nin hayatı tam anlamıyla bir başarı öyküsü. 9 çocuğunu da üniversitede okutan bir annenin oğlu olan İmre, yaz tatillerinde ise inşaatlarda çalışarak eğitim hayatını tamamladı. İmre, “Hiçbir şey için geç değildir” diyor.

YENİÇAĞ/ TOLGA ŞAHİN

Kardiyoloji Uzmanı Doktor Gürkan İmre, 2008 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. İmre uzmanlığını ise Kardiyoloji üzerine İstanbul Üniversitesi’nde 2014 yılında başarıyla tamamladı.

2014 yılında Muş Devlet Hastanesi’nde göreve başlayan İmre, 2015-2016 yılları arasında Özel Akdamar Hastanesi’nde görev yaptı. 2016 yılından beri ise Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevini sürdürmekte.

9 çocuğunu da üniversitede okutan bir annenin oğlu olan İmre, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile ise büyük beğeni topladı. İmre, 20 yıl önce inşaatlarda çalışırken çekilmiş fotoğrafının yanına 2020 yılında görev aldığı hastanede çekilmiş fotoğrafını koyarak “Before 2000; After 2020” notunu düştü.

gurkan-imre.jpggurkan-imre2.jpggurkan-imre3.jpger1fzygxyayymej.jpgerzbvahxaaexgm9.jpgerzbumxxcaa-ib9.jpg

İmre gelen tepkilere verdiği yanıtlarda ise, “Hiçbir şey için geç değildir. Sevmediğiniz işi, bölümü bırakın” diye yazdı.