Karım hamile diyerek borç istedi, feryadı Türkiye'nin gündemine oturdu. Belediye başkanının yardım talebini geri çevirdi

Karım hamile diyerek borç istedi, feryadı Türkiye'nin gündemine oturdu. Belediye başkanının yardım talebini geri çevirdi
İstanbul Esenler'de bir vatandaşın komşusundan borç para isterken eşinin hamile olduğunu söylemesi ve gözyaşlarına boğulması, sosyal medyanın gündemine oturdu. Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksü, vatandaşa ulaştıklarını ancak adresini vermediği ve yardım talebini geri çevirdiğini ifade etti.

Esenler'de ne zaman çekiliği belli olmayan görüntülerde bir vatandaşın komşusundan gözyaşları içinde borç istediği görüldü. Söz konusu görüntülerde vatandaşın, eşinin hamile olduğunu söylediği ve sabahtan beri borç para istediği duyulurken, komşusundan geri ödemek karşılığında borç istemesi Türkiye'nin gündemine oturdu.

Zor durumda olduğunu belirten vatandaş videoda, "Karım hamile,sabahtan beri borç para arıyorum bulamıyorum, Allah çarpsın geri öderim." ifadelerini kullanıyor.

Görüntülerin sosyal medyada gündeme gelmesinin ardından Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, vatandaşa ulaşmaya çalıştığını duyurdu.

Daha sonra Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Göksu, vatandaşa ulaştıklarını ancak kendisinin adresini vermek istemediğini ve yardım teklifini geri çevirdiğini açıkladı. Göksu paylaşımında, "Sosyal medyada paylaşılan videodaki kişiye ulaştık. Şahıs Esenler'de oturmadığını ifade etti. Nerede oturduğunun önemli olmadığını ve her şartta yardım edeceğimizi söylememize rağmen adresini vermekten imtina etmiştir. Konunun her açıdan takipçisi olacağımızın bilinmesini isterim." dedi.