Karlı yollarda tehlikeli kızak eğlencesi

Karlı yollarda tehlikeli kızak eğlencesi
Antalya ve Burdur'da kar yağışı nedeniyle kar tutan yollarda vatandaş araçlarının arkasına iplerle birlikte kızak, leğen ve kızak gibi kayan eşyalar bağladı. Ortaya eğlenceli olduğu kadar tehlikeli görüntülerde ortaya çıktı.

DHA'nın haberine göre, Antalya'nın Korkuteli ilçesinde kar yağışı sonrası vatandaşların tehlikeli kızak eğlenceleri kameraya yansıdı.

Korkuteli ilçe merkezinde ve yüksek kesimlerinde dün kar yağışı etkisini gösterdi. Bugün de aralıklarla devam eden yağış ilçe halkını ve üreticileri sevindirirken, ortaya tehlikeli kar eğlenceleri de çıktı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, kiminin otomobilin kiminin de traktörün arkasına iple bağladıkları kızaklarla kaydıkları anlar yer aldı.

antalyada-tehlikeli-kizak-eglencesi-kamerada-2485-dhaphoto4.jpgantalyada-tehlikeli-kizak-eglencesi-kamerada-2485-dhaphoto3.jpg

BURDUR'DA DA AYNI MANZARA

Antalya'nın komşu ili Burdur'da da kar yağışı benzer manzaralar oluşturdu. Yine sosyal medyaya yansıyan görüntüde bir aracın arkasına bağlanan kızak benzeri bir cisim üzerinde 5 kişinin kızak yaparken çekilmiş halleri hem güldürdü hem düşündürdü.

antalyada-tehlikeli-kizak-eglencesi-kamerada-2485-dhaphoto2.jpgantalyada-tehlikeli-kizak-eglencesi-kamerada-2485-dhaphoto1.jpg