Kartal Hürriyet Mahallesi Muhtarı Fatih Ekiz, halktan helallik istedi

Kartal Hürriyet Mahallesi Muhtarı Fatih Ekiz, halktan helallik istedi
Kartal Hürriyet Mahallesi muhtarı Fatih Ekiz, halktan helallik istedi

İstanbul Kartal’da bulunan Hürriyet Mahallesi muhtarı Fatih Ekiz, muhtarlığa gelen bir vatandaştan korona virüs kaptığını ve virüsü halka bulaştırması durumunda, Hürriyet Mahallesi sakinlerinin kendisine hakkını helal etmesini istedi.

İstanbul Kartal’daki Hürriyet Mahallesi’nin muhtarı Fatih Ekiz, korona virüse yakalandı. Virüsü, muhtarlığa erzak sormaya gelen bir vatandaştan kaptığını belirten Ekiz, muhtarlıklardan erzak dağıtımı olmadığını söyledi.

“KENDİNİZİ KORUMAYA ALIN”

Son hafta içerisinde muhtarlığa uğrayan vatandaşların kendilerini korumaya alması gerektiğini belirten Ekiz, mahalle halkına gönderdiği mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili Hürriyet Mahallesi sakinleri, bende korona virüse rastlandı. Son 1 hafta içerisinde muhtarlığa gelen misafirlerimizin kendilerini korumaya almaları rica olunur. Çünkü ben bu virüsü, erzak içi n gereksiz bir şekilde muhtarlığa gelen birinden kaptım. Belki de size bulaştırdım diye hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Bolcu dua edin ve lütfen gereksiz yere telefon etmeyin, muhtarlıklardan erzak dağıtımı yoktur.”  

muhtar-helallik-istedi.JPG