Kartal’da olağanüstü kongre manevrası: Orta halliler gidecek paralılar gelecek

Kartal’da olağanüstü kongre manevrası: Orta halliler gidecek paralılar gelecek
Mali sorunlarla boğuşan Beşiktaş’ta Başkan Ahmet Nur Çebi’nin flaş bir hamle yapacağı iddiası kulislerde konuşuluyor. Kartalhaber’de yer alan habere göre Çebi’nin baskın seçim yaparak yönetimde revizyon yapmayı planladığı öğrenildi. Yeni yönetim için Yıldırım Demirören, Ethem Sancak ve Rahmi Koç gibi isimlerin adı geçiyor.

Kulislerde dolaşan bomba iddia: Beşiktaş’ta olağanüstü seçim sesleri

BEŞİKTAŞ’TA OLAĞANÜSTÜ SEÇİM SESLERİ

Beşiktaş’ta göreve geldiği günden bu yana mali sorunlarla boğuşan Başkan Ahmet Nur Çebi’nin bomba bir hamle yapacağı iddiası kulislerde konuşuluyor. Çebi’nin Mali Genel Kurul sonrası baskın seçime giderek yönetimde revizyona gideceği iddia ediliyor. Çebi’nin yola Yıldırım Demirören, Ethem Sancak ve Rahmi Koç gibi mali yönden güçlü isimlerle yola devam etmek istediği öğrenildi.

Korona virüs nedeniyle ekonomik sıkıntısı artan Siyah-Beyazlı kulüpte Başkan Ahmet Nur Çebi, Ağustos ayında yapılması beklenen Mali Genel Kurul sonrası baskın secim yaparak yönetim kadrosunda revizyona gitmeyi düşünüyor. Fikret Orman'ın istifa etmesi nedeniyle 2019 yılının Ekim ayında yapılan olağanüstü kongrede büyük oy farkıyla başkan seçilen Ahmet Nur Çebi, kısa dönemde oluşturduğu yönetim kurulu listesinden memnun değil. 

LİSTEDE REVİZYON 

Çebi'nin camianın önde gelen isimleriyle bir araya gelerek özellikle finansal yönden güçlü isimlerle yola devam etmeye hazırlandığı belirtilirken Beşiktaş başkanının performanslarından memnun olmadığı; Adnan Dalgakıran, Erdal Torunoğulları, Efe Bezci,  Umut Şenol, Fatih Avşar gibi isimlerle yollarını ayıracağı vurgulandı. Beşiktaş Başkanı, korona virüs önlemlerinin kalkmasının ardından Rahmi Koç, Tuncay Özilhan, Hüsnü Özyeğin, Ethem Sancak, Yıldırım Demirören , Zafer Yıldırım ve Turgay Ciner gibi isimlerle bir araya gelip güçlü bir liste için kolları sıvayacağı belirtildi. Çebi'nin daha önce yönetim kurulu listelerinde yer almamış isimlerle de görüşmeler yapması bekleniyor. 

Ahmet Nur Çebi'nin ayrıca kısa dönemde ödenmesi gereken 52 milyon Euro için camianın önde gelen isimleriyle dirsek temasında olduğu belirtildi. Beşiktaş başkanının göğüs reklamı için BEKO firmasıyla görüşmelere başladığı ve anlaşmanın önümüzdeki günlerde açıklaması beklendiği öğrenildi.