Kasım Süleymani’nin kızından, ABD’ye silahlı mesaj!

Kasım Süleymani’nin kızından, ABD’ye silahlı mesaj!
ABD tarafından öldürülen, İran Devrim Muhafızları Ordusu'na bağlı Kudüs Gücü eski Komutanı General Kasım Süleymani'nin kızı Zeynep Süleymani, Cuma namazı sırasında kürsüye silahla çıkarak, ABD'ye mesaj gönderdi.

ABD tarafından düzenlenen saldırı sonucu öldürülen İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'nin kızı Zeynep Süleymani, cuma namazı sonrası minbere silahla çıkarak, ABD'ye intikam yeminini yineledi.

ABD'yi devlet terörü uygulamakla suçlayan Zeynep Süleymani, babasının "intikamının alınacağı" sözünü verdi ve babasının 40 yıllık görevi sırasında dini liderin rehberliğinde ülkesine hizmet ettiğini söyledi.

"BABAM İÇİN...."

Zeynep Süleymani daha önce, babasının ölümünün ardından ise, katıldığı bir canlı yayında sonuna kadar intikam alacaklarını belirtmiş, ve "Babama rakip olamazsın, bu yüzden onu füzelerle hedefledin. Öyle olsaydın, onunla yüzleşebilirdin. Babamın şehitliği bizi asla kırmayacak ve sonuna kadar intikam arayacağız. Babam için intikam alacağından emin olduğum Hasan Nasrallah'ı selamlıyorum" ifadelerini kullanmıştı.