Kasımpaşa Beşiktaş Canlı izle Paşa BJK Şifresiz Bein Sports 1 Canlı Maç izle

Kasımpaşa Beşiktaş Canlı izle Paşa BJK Şifresiz Bein Sports 1 Canlı Maç izle
Kasımpaşa Beşiktaş maçını şifresiz canlı izlemek isteyen taraftarlar arayışa girdi. Süper Lig 15. haftasında Kasımpaşa ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. İşte, Paşa BJK maçı Bein Sports 1 şifresiz canlı izleme linki.

Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı yayınla Bein Sports 1 ekranlarında. Süper Lig’de 15. hafta maçında Kasımpaşa ile Beşiktaş takımları kozlarını karşılaşıyor. Futbol severler ise Kasımpaşa Beşiktaş maçını şifresiz canlı izlemek için link arıyor.

3 Aralık 2021 Cuma akşamında saat 20.00’da başlayacak Kasımpaşa Beşiktaş maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Oynadığı son 4 lig maçını kaybetmesi sonrası teknik direktör Sergen Yalçın''la yolları ayırma noktasına gelen Beşiktaş, yeni bir başlangıç için şansını Kasımpaşa deplasmanında deneyecek.

Siyah-beyazlı takımda Kasımpaşa maçı öncesi 5 eksik futbolcu bulunuyor.

GZT Giresunspor maçında yaşadığı sakatlığın ardından sezonu kapatan Mert Günok''un yanı sıra, Alex Teixeira, Gökhan Töre ve Francisco Montero, Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek.

Sakat futbolcuların yanı sıra GZT Giresunspor maçında direkt kırmızı kartla oyundan ihraç edilen Necip Uysal da yarın oynanacak mücadelede görev yapamayacak.

Öte yandan antrenmanda sakatlanan Miralem Pjanic ise kafile kadrosunda yer alıyor.

Kasımpaşa Beşiktaş Maçı Şifresiz Yayınlayan Kanallar Listesi

Arena Sport 4
Bein Sports France 2 HD
BT Sport 1 HD
C More Streaming Sweeden
Livescore App
Paramount + USA
SuperSport Maximo 1 HD
SuperSport Premier League HD
TV2 Play Norge
Haberpush HD
TV3 Sport Dansk HD
Viaplay Baltic HD
Arena sport 1 HD
Btv aksiyon HD
CBC sport hd
Viaplat Denmark HD