Kasımpaşa-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Kasımpaşa-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Süper Lig'te 16.haftanın kapanış maçında Kasımpaşa ile Fenerbahçe kozlarını paylaşacak. Peki, Kasımpaşa - Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta? Mücadelenin pozisyon ve canlı skor takibi yenicaggazetesi.com.tr'de olacak.

Fenerbahçe Kasımpaşa deplasmanına çıkacak

Fenerbahçe, Süper Lig'de 16. haftanın kapanış maçında deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek.

KASIMPAŞA - FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Halis Özkahya yönetecek. beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak maçın pozisyon ve skor takibi yenicaggazetesi.com.tr’de sizlerle olacak.

MUHTEMEL 11'LER:

KASIMPAŞA: Ertuğrul, Hadergjonaj, Sadiku, Brecka, Haddadi, Tirpan, Varga, Yusuf, Alan, Anıl, Hodzic

FENERBAHÇE: Altay, Nazım, Lemos, Tisserand, Novak, Sosa, Mert Hakan, Valencia, Pelkas, Thiam, Samatta

Geride kalan süreçte 15. haftayı bay geçen Fenerbahçe, ligde yaptığı 14 maçın 8'ini kazandı, 2'sinde berabere kaldı ve 4'ünü yitirdi. Sarı-lacivertliler, bu süreçte 26 puan elde etti.

Süper Lig'de çıktığı son 3 maçta bir puan elde edebilen Kasımpaşa, Fenerbahçe karşısında iyi bir sonuç alarak moral bulmak istiyor. Ligde 15 maçta 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet yaşayan lacivert-beyazlı takım, hanesine 19 puan yazdırdı.

KASIMPAŞA'DA 5 EKSİK VAR

Kasımpaşa'da ise Julian Jeanvier, Tarkan Serbest, Haris Hajradinovic ve Gilbert Koomson, yarın takımdaki yerlerini alamayacak. Takımın başarılı orta saha oyuncusu Aytaç Kara ise kart cezası nedeniyle Fenerbahçe maçında görev yapamayacak.

FENERBAHÇE'DE 4 EKSİK, 2 ŞÜPHELİ VAR

Sarı-lacivertlilerde, sakatlıkları bulunan Tolga, Perotti ile hasta olan Caner ve Serdar Aziz yok. Test sonuçları negatife dönen Ozan Tufan ve Luiz Gustavo'nun durumuna Teknik Direktör Erol Bulut karar verecek.