Kasımpaşa son dakikada güldü

Kasımpaşa son dakikada güldü
Süper Lig'de 2. haftanın kapanış mücadelesinde Kasımpaşa, Başakşehir'i Diagne'nin golleriyle 2-1 mağlup etti.

Süper Lig'de 2. haftanın kapanış mücadelesinde Kasımpaşa ile Başakşehir karşı karşıya geldi. Kasımpaşa, rakibini Diagne'nin iki golüyle 2-1 mağlup etti. Başakşehir'in tek golü Napoleoni'nin ayağından geldi.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, takımını sahaya Ramazan, Popov, Veysel, Ben Youssef, Veigneau, Sadiku, İlhan, Tarkan, Eduok, Trezeguet, Diagne ilk 11'iyle sürdü.

Abdullah Avcı ise Kasımpaşa karşısında sahaya Mert, Caicara, Da Costa, Epureanu, Uğur Uçar, Mahmut, Emre, İrfan Can, Visca, Kerim Frei, Adebayor 11'iyle çıktı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Başakşehir oldu. Deplasman ekibi 15. dakikada Adebayor'la golü buldu ancak pozisyonun öncesinde Epereanu'nun faulü tespit edildi ve gol iptal edildi.

45. dakikada bir gol iptali daha yaşandı. Eduok'nun Başakşehir filelerine gönderdiği gol, ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

İlk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.

Dakikalar 61'i gösterdiğinde Başakşehir Visca'yla etkili geldi. Visca'nın sağ çaprazdan sert şutuna Ramazan engel oldu.

66. dakikada Diagne, Da Costa'nın müdahalesiyle yerde kaldı ve Kasımpaşa penaltı kazandı. Takımına penaltı kazandıran Diagne, topun başına geçti ve durumu 1-0'a getirdi.

Başakşehir'in eşitlik golü 60. dakikada oyuna giren Stefano Napoleoni'nin ayağından geldi. Adebayor'un asistinde golü bulan Napoleoni, skoru 1-1'e getirdi.

90+1'de sahneye çıkan isim maçtaki ilk golün sahibi Diagne oldu. Yıldız futbolcu, kendisinin ve takımının 2. golünü atarak takımını yeniden öne geçirdi.

Maçta başka gol olmadı ve Kasımpaşa, Başakşehir'i 2-1 mağlup etti.

Süper Lig'in ilk haftasına da kazanarak başlayan ev sahibi, puanını 6'ya çıkardı. Başakşehir ise 3 puanda kaldı.