Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Astrolog Kassandra

Astrolog Kassandra

Kassandra’nın tek rakibi astrolog Elvan Yarma’dan son açıklama. Bir açıklama yaptı sosyal medya birbirine girdi.

Kassandra’nın tek rakibi astrolog Elvan Yarma’dan son açıklama. Bir açıklama yaptı sosyal medya birbirine girdi.

Son günlerde sık sık gündeme gelen ve Türkiye’nin kara lekesi olan kadın cinayetleri ve şiddet olaylarının ardından ünlü astrolog Elvan Yarma’nın paylaşımları sosyal medyada gündeme oturdu.

Geleneksel feminizm anlayışına karşı olduğunu belirten Elvan Yarma, "Kötülüğün cinsiyeti yok. Suçu sadece erkeklere atamayız. Kadınlar da kötü olabilir." ifadelerini kullandı.

Bir kızı olursa onu nasıl eğiteceğini de anlatan Yarma, şu ifadeleri kullandı:

"Bir gün bir kızım olursa ona güçlü değil mutlu bir kadın olmayı öğreteceğim. Erkeklerin kötü olmadığını, kötünün cinsiyeti olmadığını, ona değer veren adamların gelebileceğini, değer verdikçe değer göreceğini ama doğru adama değer vermesi gerektiğini anlatacağım.

Onu pamuklara sarıp sarmalayacağım ve savaşmak zorunda olmadığı bir dünyaya doğuracağım. Böyle bir dünya yaratabiliriz, her şey bizim elimizde.

Güçlü olanın, ‘güçlüyüm’ demeye ihtiyacı yoktur! Kızınızı mutsuz edeceksiniz ona en büyük kötülüğü yapıyorsunuz."


"HEPİMİZİN BİRBİRİMİZE İHTİYACI VAR"

Ünlü astrolog, eril-dişil dengesine dikkat çeken paylaşımlarında "Senin alanında nasıl birine ihtiyacın varsa o gelir. Her şeyi kendin yaratıyorsun." diyerek kadın takipçilerine tavsiyelerde bulundu.

"Affetmek ve unutmak iyi insanların intikamıdır." ifadelerini kullanan Elvan Yarma sözlerine şöyle devam etti:

"Benim kızımın hiçbir erkeğe ihtiyacı yok. Benim kızım yapar. Benim kızım güçlü. Lütfen kızlarınıza böyle görevler yüklemeyin. Yükledikçe o kadınların dişi enerjileri düşüyor. Nasıl mutlu olsun?

O kadın belki yapmak istemiyor. Belki gölgesinde dinlenecek bir erkeğe ihtiyacı var. Şevkate, aşka ihtiyacı var Hepimizin birbirimize ihtiyacı var. Eril dişil dengesi böyledir. İhtiyaçlarınızı reddetmeyin. Dişi enerjinizi yükselttikçe aradığınız adamı hayatınıza çekersiniz.

Eril enerjide kalırsanız pasif erkekler hayatınıza gelir. Senin alanında nasıl birine ihtiyacın varsa o gelir. Her şeyi kendin yaratıyorsun. Gücünü keşfet hayatın değişsin! Kadınlığınızı onurlandırın. Kadınlığınızla aşk yaşayın. Dişiliğinizi sevin. Yaratım burada başlar!"


"NEDEN SENİ ÜZEN ADAMLARI SEÇİYORSUN"

Astrolog Elvan Yarma paylaşımlarının devamında her şeyin bilinçaltında saklı olduğuna dikkat çekti. Yarma, "Doğru ve güzel adamlar var. Sana değer veren adam var. Yok diyorsan bakış açını değiştir. Birinin sana davranışını sadece senin alan bilgin belirler. Kadına değer veren erkekler vardır. Seçimlerini gözden geçir. Neden seni üzen adamları seçiyorsun. Her şey bilinçaltında saklı! Kötülüğün cinsiyeti yok. Suçu sadece erkeklere atamayız. Kadınlar da kötü olabilir. Geleneksel feminizm anlayışına da karşıyım. Önce gidin eril dişi enerji okuyun. Bıktım yüzeysel yargılarınızdan. Otur sıfır." dedi.


TEPKİLERE CEVAP VERDİ

Yaptığı paylaşımlara destek mesajlarının yanı sıra eleştiri mesajlarının da gelmesinin ardından paylaşımlarına devam eden Elvan Yarma, "Bu gece de birilerinin kabuğunu kaldırdığımıza göre yatabiliriz. İşim kimseye tatlı gözükmek değil, bazen duvara çarpıp uyanırsınız. Görevim de burada başlar. Herkese şifa olsun. Işık yaradan içeri girer. Dişi ve eril enerjiye dair önyargılarınızı bırakın ve kabuğunuzu soyun!" uyarısında bulundu.

"Kadın’ın güçlüyüm demeye ihtiyacı yok" diyen Elvan, "Bu şekilde anlayanlar öfkeli ve kırgın kadınlar, onları da anlayabiliyorum ve acılarını hissediyorum. Ama bakış açımız değiştiğinde hiçbir erkek bize böyle yaklaşamıyor. Keşke anlasalar... Kadın’ın güçlüyüm demeye ihtiyacı yok. Güçlü olan güçlüyüm diye bağırmaya gerek duymaz" paylaşımını yaptı.

Kendisine gelen tepkileri alaycı bir dille eleştiren Elvan son mesajında ise "Oh Twitter’a gireyim de biraz mutsuz ve sinirli kadın linci okuyayım" ifadelerini kullandı.

Elvan Yarma daha önceki paylaşımlarında ise "Gerçek uyanış karanlıkta başlar. Korkmayın. Uyanma vakti!" ifadelerini kullanmıştı.

Yarma’nın o mesajları ise şu şekilde:

"Ritüelleri yapıp olanlar da var olmayanlar da... Çok hızlı olan da var aylar sonra olan da... Her şey sizin alanınızla alakalı. Alan bilginizde aşk varsa aşık olursunuz. Aldatılma varsa aldatılırsınız. Kıtlık bilinciniz varsa sittin sene bereket ritüeli yapın para gelmez.

Her şey sizin elinizde, ritüellerdeki malzemeler sizi dileğinizin alanına çekmeye yardımcı olur. Şimdi hangi ritüeli yapacaksanız o inanca yükseltin bilincinizi. Gerisi. su gibi akıp yolunu bulur. Olmaz dediğiniz bir gün pat diye olur!

Ve ritüeldeki her bir malzeme ile konuşup teşekkür edin. Ateşin iyesine, suyun iyesine, havanın ve toprağın iyesine. Yer altından çıkan taşın iyesine... Hayır delirmediniz. Siz doğa ile konuştukça cevaplar gelecek. Gerçek uyanış karanlıkta başlar. Korkmayın. Uyanma vakti!

Gökyüzünde iyi açı vardı da biz mi söylemedik?"

 

Yazarın Diğer Yazıları