Kastamonu'da bir köy ikinci kez karantinaya alındı

Kastamonu'da bir köy ikinci kez karantinaya alındı
Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını tedbirleri kapsamında bir köy karantinaya alındığı açıklandı. Tosya İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin, vaka sayısı 13 olan Kuşçular köyünü karantinaya aldıklarını, kimsenin ziyaretçi kabul etmemesi gerektiğini duyurdu.

Kastamonu'da bir köy ikinci kez karantinada

AA'da yer alan habere göre, korona virüs vakaları artış gösteren Kastamonu'nun Tosya ilçesinde bulunan Kuşçular köyü karantinaya alındı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Tosya İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, vaka sayısı 13'e çıkan Kuşçular köyünü karantinaya aldıklarını duyurdu. 

Pişkin, açıklamasında şunları kaydetti:

"Kısa zaman önce köydeki bir cenaze için İstanbul'dan taziye ziyaretine gelen ve sonradan pozitif olduğu anlaşılan bir hemşehrimiz, köyde kaldığı iki gün boyunca ziyaret etmediği hısım, akraba ve komşu bırakmamış. Lütfen biraz daha dikkat, biraz daha tedbir. Lütfen kimse evine ziyaretçi kabul etmesin, kimsenin evine ziyarette bulunmayın. Taziyelerimizi de tebriklerimizi de telefonla iletelim lütfen."

ekran-alintisi-20210120154559.jpg