Sel felaketinde kaybolan Senanur'un Whatsapp grubuna yolladığı son mesaj yürekleri dağladı

Sel felaketinde kaybolan Senanur'un Whatsapp grubuna yolladığı son mesaj yürekleri dağladı
Kastamonu'da, şiddetli yağışlar sonrası selin vurduğu Bozkurt ilçesinde çöken Ölçer Apartmanı'nda yaşayan 20 yaşındaki Senanur Kuş'un, akrabalarının bulunduğu 'WhatsApp' grubuna yolladığı mesaj ortaya çıktı.

DHA''da yer alan habere göre, Kastamonu''nun Bozkurt ilçesinde yağan yağışların ardından gelen sel, büyük yıkıma neden oldu. Çöken, Ölçer Apartmanı''ndaki Senanur Kuş''un akrabalarının bulunduğu bir WhatsApp grubuna mesajı gönderdiği ortaya çıktı.

SON MESAJI ORTAYA ÇIKTI

İlçe merkezinden geçen Ezine Çayı''nın taşıp, sel suyunun yükselmesiyle Ölçer Apartmanı yıkıldı. Yaz tatili için İstanbul''dan memleketleri Bozkurt''a gelen ve binanın 3''üncü katında oturan Şengül Kuş, kızı Senanur Kuş ile ikiz yeğenleri Ayşe ve Kerem Özdoğan (7) kayboldu. Senanur Kuş''un, sular yükseldiğinde henüz bina yıkılmadan önce saat 17.24''te aile bireylerinin bulunduğu ''WhatsApp'' grubuna ''Dua edin bize'' mesajını yazdığı ortaya çıktı.

"2 GÜNDÜR UMUTLU BİR HABER BEKLİYORUZ"

Yıkılan binanın önünde umutla bekleyen Şengül Kuş''un yengesi Münevver Gencek, görümcesi ve yeğenlerinin sele kapıldığını söyleyerek, "Görümcem Şengül Kuş ile kızı Senanur Kuş, binanın 3''üncü katında oturuyorlardı. O sırada bir üst katta oturan diğer görümcemin torunları ile aynı evdeydiler. Sel sırasında telefonla konuştuk. Aile ''WhatsApp'' grubumuzdan mesajlaştık. Senanur''un bize son mesajı ''Burası çok kötü, dua edin bize'' oldu. O mesajdan sonra da bir daha onlardan haber alamadık. 2 gündür burada umutlu bir haber bekliyoruz" diye konuştu.

 

İlgili Haberler