Sel bölgesinden çelik yelekle bildirdi. Yağmur suları ile muharebeye girdi

Sel bölgesinden çelik yelekle bildirdi. Yağmur suları ile muharebeye girdi
Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde yaşanan sel felaketini haber yapmaya giden muhabir gündem oldu. Üzerine yağmurluk yerine çelik yelek giyen muhabire "Yağmur sularıyla muhabereye girdi. Sel sularına kapılsa ölümü çelik yelekten olurdu" yorumları yapıldı.

Yağmur suları ile muharebeye girdi. Yağmur damlaları çelik yeleğe gelirken o mikrofona konuştu gerçek gazeteciler de güldü 

Dün başlayan şiddetli yağışın bugün etkisini arttırdığı ve AFAD’ın kırmızı kod uyarısı verdiği Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde, Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü ve Devlet Su İşleri ile İnebolu Belediyesi ekipleri tarafından sel sularının ilçe merkezine taşınmasını önlemek için kamyon ve kepçelerle çay kıyıları doldurularak set çekildi.

Durumu bildirmek için olay yerine gelen bir gazeteci sel bölgesinde üzerine giydiği çelik yelekle anons çekince gündeme bomba gibi düştü. Üzerine yağmurluk giyseydin önerisinde bulunanlar ayrıca "Sel sularına o çelik yelekle kapılsaydı hiç şansı olmazdı" yorumunu yaptı.

Diğer paylaşımlar da şöyle

"Çelik yelek yağmur damlalarını tek tek durdurdu. O da mikrofona rahatça konuştu. Şemşiye ile anons çekse bu kadar başarılı olamazdı" yorumları yapıldı.

İlgili Haberler