Kavga ettiler ettiler, sonrada böyle barıştılar

Kavga ettiler ettiler, sonrada böyle barıştılar
Gökhan Töre’nin Beşiktaş’a tekrardan transfer olmasının ardından Beşiktaş muhabirleri birbirine girmişti. Muhabirler Twitter’da birbirlerine üst üste paylaşımlar yaparken A Spor muhabiri Sercan Dikme, “Abiler kardeşler arasında dargınlık olmaz” dedi.

Gökhan Töre’nin Beşiktaş’a dönüşü sonrası spor medyası karıştı. Beşiktaş muhabirlerinin üstü üste yaptığı paylaşımlar dikkat çekti. A Spor muhabiri Sercan Dikme’nin Twitter hesabından yaptığı paylaşımla başladı. Beşiktaş’ın resmi hesabından yaptığı Gökhan Töre paylaşımlarını alıntılamıştı.

Sabah Gazetesi Yazarı Fatih Doğan, Sercan Dikme’nin paylaşımına, “Sercan son kararın mı? Sen dahil herkes konuşmadı mı? Yöneticiler açıklamadı mı? Öyleydi de 2 maçı neden pas geçildi. Gerek yok böyle şeylere. Doğal süreçler. Çıkar topunu oynar, asistler yapıp goller atar. O zaman herkes alkışlar” şeklinde yanıt vermişti.

Sercan Dikme ise buna yanıt olarak Fatih Doğan ile ilgili daha önce Twitter’dan yapılmış paylaşımları alıntılayarak “Tamam abi” derken; muhabirler arasındaki sosyal medya atışmasının ardından buzlar eridi.

A Spor muhabiri Sercan Dikme son paylaşımında ise Fatih Doğan ve Ali Danaş’ı etiketleyerek “Abiler kardeşler arasında dargınlık olmaz” notunu düştü.

eisyi11x0aas1qw-1.jpg

srercandikme.jpg

 

 

İlgili Haberler