Kayseri Devlet Tiyatrosu kapılarını açıyor. İşte oyun programı

Kayseri Devlet Tiyatrosu kapılarını açıyor. İşte oyun programı
Korona virüs nedeniyle kapılarını kapatan tiyatrolar tek tek tekrardan açılmaya başlandı. Buna göre, Kayseri Devlet Tiyatrosu, 3 Kasım'da "Taş Bademleri" adlı oyunla yeniden perdelerini açacak. Oyun, 7 Kasım'a kadar 5 gün boyunca sahnelenecek.

Kayseri Devlet Tiyatrosu 3 Kasım'da "Taş Bademleri" adlı oyunla geri dönüyor.

7 KASIM'A KADAR SAHNELENECEK

Bursa Devlet Tiyatrosu sanatçıları tarafından sahnelenecek, Remzi Özçelik'in yazdığı, Berrin Kulya Balkanlar'ın yönettiği oyun, 3 Kasım'da tiyatroseverlerin beğenisine sunulacak. Oyun, 7 Kasım'a kadar 5 gün boyunca sahnelenecek. 

AŞIK VEYSEL OYUNU 10-11-12 KASIM'DA

Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçıları tarafından sahneye taşınan Osman Nuri Ercan'ın yazdığı, Alpay Ulusoy'un yönettiği "Aşık Veysel" adlı oyun ise 10, 11 ve 12 Kasım'da izleyicinin karşısına çıkacak.

BİLET FİYATLARI BELLİ OLDU

Bilet fiyatları 5 ila 15 lira arasında olan oyunlarda, Covid-19 salgını tedbirlerine uygun hareket edilecek. 

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA GELDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile yapılan müzakereler sonunda Kayseri'ye Devlet Tiyatrosunu getirdiklerini anımsatarak, "Kayseri Şehir Tiyatrosu Salonu'nu Kayseri Devlet Tiyatrosu kurulması için devretmiştik ve ilk oyun geçtiğimiz mart ayında oynanmıştı." ifadesini kullandı.