Kayseri'de kayalıklardan düşen kişi aranıyor

Kayseri'de kayalıklardan düşen kişi aranıyor
Kayseri'de, bir kişinin kayalıklardan düştüğü ihbarını alan kurtarma ekipleri harekete geçti. Yaklaşık 3 saat süren çalışmanın ardından herhangi bir bulguya rastlanmadı.

Tatavuz kayalıklarında polisi arayan bir kişi, kayalıklarda yürüyen 4 kişiden birinin düştüğünü bildirdi. İhbar sonrası olay yerine AFAD, polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, kayalık alanın çevresinde arama yaparak, düştüğü ihbar edilen kişiyi bulmaya çalıştı.

Yaklaşık 3 saat süren çalışmanın ardından bir bulguya rastlayamayan ekipler çalışmaya ara verdi. Yarın sabahta çalışmaların süreceği öğrenildi.

kayseride-1-kisinin-kayaliklardan-dustugu-ihbari-ekipleri-harekete-gecirdi-8153-dhaphoto1.jpgkayseride-1-kisinin-kayaliklardan-dustugu-ihbari-ekipleri-harekete-gecirdi-8153-dhaphoto2.jpgkayseride-1-kisinin-kayaliklardan-dustugu-ihbari-ekipleri-harekete-gecirdi-8153-dhaphoto3.jpgkayseride-1-kisinin-kayaliklardan-dustugu-ihbari-ekipleri-harekete-gecirdi-8153-dhaphoto2-001.jpgkayseride-1-kisinin-kayaliklardan-dustugu-ihbari-ekipleri-harekete-gecirdi-8153-dhaphoto3-001.jpgkayseride-1-kisinin-kayaliklardan-dustugu-ihbari-ekipleri-harekete-gecirdi-8153-dhaphoto4.jpgkayseride-1-kisinin-kayaliklardan-dustugu-ihbari-ekipleri-harekete-gecirdi-8153-dhaphoto7.jpgkayseride-1-kisinin-kayaliklardan-dustugu-ihbari-ekipleri-harekete-gecirdi-8153-dhaphoto8.jpg