Kayserispor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Kayserispor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Süper Lig'in 16.haftasında Beşiktaş, HES Kablo Kayserispor'a konuk olacak. Mücadeleye dair detaylar futbolseverler tarafından merak ediliyor. Siyah beyazlıların kazanması halinde liderliğe yükseleceği maçın skor ve pozisyon takibi yenicaggazetesi.com.tr'de olacak. İşte ayrıntılar...

Beşiktaş liderlik için sahaya çıkıyor

Süper Lig'in 16.haftasında HES Kablo Kayserispor ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek.

KAYSERİSPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'ndaki Hes Kablo Kayserispor - Beşiktaş mücadelesi saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Mücadelenin skor ve pozisyon takibi yenicaggazetesi.com.tr'de olacak.

KAYSERİSPOR: İsmail, Kvrzic, Oğuzhan, Sapunaru, Behich, Ackah, Campanharo, Lennon, Emre Demir, Henrique, Kanga

BEŞİKTAŞ: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Rıdvan, Josef, Atiba, Mensah, N'Koudou, Larin, Güven

BEŞİKTAŞ'TA 4 EKSİK

Beşiktaş'ta annesinin vefatı nedeniyle ülkesi Kamerun'da bulunan Vincent Aboubakar, bugünkü karşılaşmada forma giyemeyecek. Sakatlığı süren Gökhan Töre ile Adem Ljajic de Hes Kablo Kayserispor karşılaşmasında oynayamayacak.

KAYSERİ'DE 3 EKSİK

 

Kayserispor'da Ömer Uzun, Silviu Lung ve Yasir Subaşı'nın sakatlıkları var. Denis Alibec'in durumu şüpheli.

 

MENSAH VE VİDA CEZA SINIRINDA 

Siyah-beyazlı ekipte Bernard Mensah ile Domagoj Vida, bugünkü karşılaşma öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncular kart görmeleri halinde 17. haftadaki Çaykur Rizespor maçında cezalı duruma düşecek.

KARTAL KAZANIRSA LİDER

Ligde son 3 maçını kazanan Beşiktaş, ikinci sıraya kadar yükselmeyi başardı. Süper Lig'de oynadığı 14 maçta 9 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgi alan siyah-beyazlı takım, 28 puan topladı. Siyah-beyazlı ekip bu maçtan galip ayrılması durumunda haftayı lider tamamlayacak.

10 MAÇTIR GALİBİYETİ YOK

Süper Lig'de 2 galibiyeti bulunan Hes Kablo Kayserispor ise 10 maçtır kazanamıyor. Ligdeki son galibiyetini 4. haftada MKE Ankaragücü'nü deplasmanda 1-0 yenerek alan sarı-kırmızılı ekip, ardından oynadığı 10 karşılaşmada 3 beraberlik ve 7 yenilgiyle sahadan ayrıldı.