Kayserispor'da Dan Petrescu resmi sözleşme imzaladı

Kayserispor'da Dan Petrescu resmi sözleşme imzaladı
Kayserispor'un başına geçen Rumen teknik adam Dan Petrescu, kendisini 1,5 yıllığına sarı kırmızılı camiaya bağlayan resmi sözleşmeyi imzaladı.

Kayserispor'da teknik direktör bilmecesi, önceki gün Rumen teknik adam Petrescu'nun Kayseri'ye gitmesinin ardından sona ermişti. Sarı kırmızılı camia, bugün deneyimli teknik adam ile resmi sözleşmeyi imzaladı. 

Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen imza törenine, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Hes Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ve basın mensupları katıldı. İmza töreninde konuşan Hes Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, “Dan Petrecu ile ligin son sırasındayken kontak kurduk. İkna etmem kolay olmadı. Hoş geldiniz diyorum. 2 haftadır bizim galibiyet almamızı sağlayan Uğur Kulaksız hocamızı tebrik ediyorum. Dan Petrescu da Uğur Kulaksız’ı ekibinde görmek istediğini söyledi” diye konuştu.

hk-kayserisporda-dan-petrescu-icin-imza-toreni-duzenlendi-8394-dhaphoto1.jpg

"RİSK ALTINDAYIM VE RİSKİ SEVİYORUM" 

Hes Kablo Kayserispor ile anlaştığı için mutlu olduğunu belirten teknik direktör Dan Petrescu ise “Bu kadar çok basın mensubunu burada gördüğüm için heyecanlı ve mutluyum. Zor bir göreve talip oldum. Evet risk altındayım ama ben riski seviyorum. Riski sevmeyenler başarılı olamaz. 3 senedir şampiyonluk yaşayan bir hoca olarak düşme hattında olan bir takımda çalışmak kolay olmayacak. Ligi iyi yerde bitirirsek kendimi başarılı addedeceğim” ifadelerini kullandı.

"ÇOK ÇALIŞACAĞIMIN GARANTİSİNİ VERİRİM" 

Kayserispor’un bulunduğu konumun bilincinde olduğunu belirten Petrescu, “Çalıştığım hiçbir takımda büyük vaatlerde bulunmadım. Ama çok çalışacağımın garantisini veririm. Riskli bir konumdayız ama ben risk almayı seviyorum. Şu an Kayserispor için en önemlisi puan kazanmak. Oynayacağımız ilk maçtan sonra duruma bakıp, takımı güçlendirebiliriz” dedi.