Kayyumlar Bilici'nin görevine son verdi

Kayyumlar Bilici'nin görevine son verdi
Zaman gazetesi binası önünde toplanan kalabalığa polis müdahale ederken, atanan kayyumlar gazetenin Genel Yayın Müdürü Abdülhamit Bilici'nin görevine son verdi.

Kayyuma devredilen Zaman gazetesinde Genel Yayın Müdürü Abdülhamit Bilici'nin görevine son verilirken, bina önünde toplanan kalabalığa polis müdahale etti.

KALABALIK DAĞILMAYINCA MÜDAHALE EDİLDİ

Dün akşam ki müdahalenin ardından bu sabah saatlerinde itibaren de destek için Zaman Gazetesi'nin Bahçelievler'deki binası önünde toplanmalar başladı. Polis, toplanan kalabalığa dağılmaları yönünde uyarıda bulundu. Kalabalık dağılmayınca polis, biber gazı ile müdahalede bulundu.

BİLİCİ'NİN GÖREVİNE SON VERİLDİ

Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Abdülhamit Bilici, sabah saatlerinde gazete binasına geldi. Polis tarafından içeri girmesi engellenen Bilici, daha sonra kayyımlarla görüşmek üzere binaya girdi. Yapılan görüşmede Bilici ve yazar Bülent Keneş'e, kayyım tarafından Zaman gazetesi yönetiminin devralındığı ve bu kapsamda hizmet akitlerinin sonlandırıldığı bildirildi.

GAZETE BİNASINDAN AYRILDI

Gazete binasından ayrılan Abdülhamit Bilici, destek için gelen gazete okurlarını selamladı. Bilici, mesai arkadaşlarıyla vedalaştı.