Kazada yaralanan polis memuru şehit oldu, eşi törene polis montuyla katıldı

Kazada yaralanan polis memuru şehit oldu, eşi törene polis montuyla katıldı
Ankara’da görevli polis memuru Metin Gülmez’e 28 Kasım’da uygulama noktasında bir araç çarptı. Ağır yaralanan polis memuru 12 gün sonra şehit oldu. Şehit Metin Gülmez için Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlenirken törene Tuğba Gülmez, eşinin polis montunu giyip, 2 yaşındaki kızıyla beraber katıldı.

Ankara Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Metin Gülmez, 28 Kasım'da, uygulama noktasında bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandı.

ankarada-sehit-polis-icin-toren-esi-sehidin-montunu-giydi-1582-dhaphoto13.jpg

Ankara Şehir Hastanesi'nde tedaviye alınan Gülmez, doktorların müdahalesine karşın kurtarılamayarak şehit oldu. Şehit Gülmez için Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.

ankarada-sehit-polis-icin-toren-esi-sehidin-montunu-giydi-1582-dhaphoto11.jpg

Törene, şehidin babası Yusuf, annesi Emine, eşi Tuğba, kardeşleri Melahat ile Durkadın Gülmez'in yanı sıra Emniyet Genel Müdürü Vali Mehmet Aktaş, Ankara Valisi Vasip Şahin ve Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz katıldı.

ankarada-sehit-polis-icin-toren-esi-sehidin-montunu-giydi-1582-dhaphoto10.jpg

ŞEHİT EŞİNİN MONTUNU GİYDİ

Eşinin polis montunu giyen Tuğba Gülmez, 2 yaşındaki kızı Esila Ceylin ile birlikte törende yer aldı. Kucağındaki kızına sarılarak gözyaşı döken şehit eşini, yakınları ve polisler teskin etmeye çalıştı. Şehidin annesi Emine ile kardeşleri Melahat ve Durkadın Gülmez de gözyaşlarını tutamadı.

ankarada-sehit-polis-icin-toren-esi-sehidin-montunu-giydi-1582-dhaphoto3.jpg

Tuğba Gülmez, törenin ardından polislerin omuzlarında taşınan Türk bayrağına sarılı eşinin cenazesini polislerle birlikte selam durarak uğurladı. Küçük Esila Ceylin de babasının tabutunun arkasından el salladı.

ankarada-sehit-polis-icin-toren-esi-sehidin-montunu-giydi-1582-dhaphoto2.jpg

Şehidin cenazesi, Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verilecek.

ankarada-sehit-polis-icin-toren-esi-sehidin-montunu-giydi-1582-dhaphoto1.jpg